Actualitat

Lorena Roldán: “Quan el separatisme arriba a un carreró sense sortida apareix Podemos per fer-li de crossa”

by cscatalunya — 21 maig 2017 @ 11:20
Comparte

La diputada de Cs al Parlament demana a Puigdemont que “negociï mesures i reformes que beneficiïn a tots els catalans i s'oblidi de repetir el 9N”

La diputada de Ciutadans (Cs) al Parlament de Cataluña, Lorena Roldán, ha lamentat que l’alcaldessa de Madrid, Manuela Carmena, hagi ofert un espai de l’Ajuntament de Madrid per a què el President de la Generalitat, Carles Puigdemont, pronunciï una conferència sobre la repetició del 9N. “Quan el separatisme arriba a un carreró sense sortida, llavors apareix Podem per fer-li de crossa i així puguin seguir amb el seu viatge enlloc”, ha assenyalat Roldán, que ha atès als mitjans de comunicació al costat de l’amfiteatre romà de Tarragona, durant la celebració d’una activitat del programa Tarraco Viva.

La diputada de Cs ha demanat a Puigdemont que en lloc de donar una conferència a Madrid que serà “un monòleg”, acudeixi al Congrés dels Diputats i “negociï mesures i reformes que beneficiïn a tots els catalans i s’oblidi de repetir el 9N”. No obstant això, Roldán s’ha mostrat poc optimista perquè “ja sabem que al President no li agrada el diàleg ni que li rebatin les idees”.

Lorena Roldan ha estat acompanyada en la seva intervenció pel portaveu del grup municipal de Cs a Tarragona, Rubén Viñuales i la regidora Sonia Orts .Viñuales ha reclamat una major inversió en la promoció turística de la ciutat i ha defensat que l’Hotel Imperial Tarraco continuï mantenint el seu ús hoteler quan superi la crisi perquè ”és un lloc únic en tota la costa de Catalunya. “Espero que els seus nous propietaris ho posin en valor”, ha afegit Viñuales. L’edil ha defensat que “l’oci també és cultura” i ha retret a l’equip de govern municipal de Tarragona que defineixi “la política cultural segons els seus gustos personals”.

Volver a ACTUALIDAD