Actualitat

Fernando de Páramo: “Convergència està actuant com una ‘família siciliana’ amb el Cas Palau”

by cscatalunya — 23 maig 2017 @ 12:15
Comparte

El Secretari de Comunicació de Cs assegura: “Puigdemont és l'home invisible; és més d'anar a fer monòlegs i conferències convidat per Podemos que de venir al Ple a parlar de la corrupció del seu partit o de les comissions que bloqueja”

Parlament de Catalunya, dimarts 23 de maig del 2017. “Convergència està actuant com una ‘família siciliana’ amb el Cas Palau”. Així ho ha assegurat el Secretari de comunicació de Ciutadans (Cs) i portaveu adjunt en el Parlament, Fernando de Páramo, referint-se als casos de corrupció que afecten la cúpula de Convergència i, concretament, a la “casualitat” que “sigui una persona posada a dit per Artur Mas” i també parella del conseller d’Interior, Jordi Jané, “qui hagi de decidir si Convergència ha de retornar o no als catalans els gairebé 7 milions d’euros que han robat pel ‘cas Palau’ a tots els catalans”. Tot i així, De Páramo ha celebrat que la justícia “estigui treballant perquè se sàpiga tota la veritat”, per molt que a Puigdemont “no li agradi donar la cara” en el Parlament, malgrat que Ciutadans ho ha demanat fins a cinc vegades. L’última d’elles ha estat avui, quan Cs ha registrat a la cambra catalana la petició de compareixença de Puigdemont en el Ple perquè doni explicacions sobre la llei de separació. “Ell és l’home invisible; és més d’anar a fer monòlegs i conferències convidat per Podemos que de venir al Ple a parlar de la corrupció del seu partit o de les comissions que bloqueja”, ha assenyalat.

En aquest sentit, el Secretari de comunicació de Cs ha anunciat que el seu partit ha renunciat a la presidència de la comissió d’investigació pel ‘cas Vidal’ que tenia l’objectiu de conèixer la veritat sobre les declaracions de l’ex senador d’ERC, Santi Vidal, de si“el Govern està espiant les dades de tots els catalans”, encara que finalment ERC, Convergència i la CUP “la van matar”, la qual cosa demostra que “Vidal deia la veritat”. Davant aquest bloqueig, De Páramo ha evidenciat que Oriol Junqueras i Carles Puigdemont són “els socis de l’opacitat” perquè es tapen “mútuament” els draps bruts: “Junqueras tapa la corrupció de Convergència amb el ‘cas Palau’ i Puigdemont li tapa a ERC el ‘cas Vidal’”.

Davant el desafiament separatista del Govern, el també portaveu adjunt en el Parlament ha assegurat que l’única solució és “guanyar-los en les urnes perquè no segueixin fent el que els doni la gana”. I ha conclòs:“Catalunya no necessita el Brexit que proposa Puigdemont, sinó un canvi de govern que no estigui obsessionat a gastar-se els diners de tots els catalans i que no robi com ha fet Convergència durant tants anys”.

Volver a ACTUALIDAD