Actualitat

De Páramo: “El Govern ni té full ni té ruta; La millor forma d’acabar amb el monòleg constant del monotema és anar a unes eleccions autonòmiques per escollir un nou govern”

by cscatalunya — 24 maig 2017 @ 08:29
Comparte

El Secretari de comunicació de Cs avisa que “al PP se l’ha de guanyar a les urnes i no als despatxos a través de mocions de censura auto proclamant-se president”, com fa Pablo Iglesias

Barcelona, dimecres 24 de maig del 2017. “El Govern ni té full ni té ruta; La millor forma d’acabar amb el monòleg constant del monotema és anar a unes eleccions autonòmiques per escollir un nou govern”. Així ho ha dit el Secretari de comunicació de Ciutadans (Cs) i portaveu adjunt en el Parlament, Fernando de Páramo, en una entrevista en ‘Els Matins’ de TV3, on ha evidenciat que davant el “carreró sense sortida” en què s’ha ficat el Govern, “agafant el referèndum com un salvavides”, és més necessari que mai “el sentit comú, el compliment de la llei i parlar dels problemes reals dels catalans”, com són l’educació, la sanitat o la dependència, entre d’altres. Per això, De Páramo ha exigit al Govern que “deixi de fer el ridícul” i convoqui els catalans a les urnes.

El portaveu adjunt de Cs ha qualificat el desafiament separatista com un “cop a la democràcia” d’un govern que “es creu que està per sobre de les lleis” i que s’amaga, segons ell, en bloquejar la comissió d’investigació pel cas Vidal. En aquest sentit, ha demanat al President de la Generalitat, Carles Puigdemont, que “de la mateixa manera que fa monòlegs i conferències amb els diners de tots els catalans, que vingui també al Parlament a donar explicacions” sobre la llei de separació, sobre les declaracions de l’ex senador d’ERC, Santi Vidal, o sobre la corrupció que afecta el seu partit, com ha reclamat Ciutadans fins a cinc vegades.“Puigdemont és l’home invisible del Parlament perquè s’amaga quan l’oposició li demana explicacions”, ha advertit.

En clau nacional, el també Secretari de comunicació de la formació taronja ha valorat com una “oportunitat” que el PP ja no tingui majoria absoluta, ja que “des de l’oposició es poden impulsar mesures que Mariano Rajoy no s’ha atrevit a fer”, com per exemple investigar la corrupció que afecta el seu partit. Tot i així, De Páramo ha assegurat que Ciutadans treballa cada dia al Congrés per aconseguir en un futur “guanyar al PP en les urnes” mentre que d’altres “ho volen fer als despatxos a través de mocions de censura per auto proclamar-se president”, referint-se a Pablo Iglesias.

Volver a ACTUALIDAD