Actualitat

Fernando de Páramo: “Que convoquin eleccions, estem molt a prop d’aconseguir un govern alternatiu que no robi i que no estigui obsessionat amb separar-nos”

by cscatalunya — 25 maig 2017 @ 08:30
Comparte

El Secretari de comunicació de Cs afirma que el Govern “està instal·lat en el victimisme del ‘com pitjor, millor’ i somien cada dia amb què el Govern d'Espanya els impedeixi per la força”

Barcelona, dijous 25 de maig del 2017. “Que convoquin eleccions, estem molt a prop d’aconseguir un govern alternatiu que no robi i que no estigui obsessionat amb separar-nos“. Així ho ha assegurat el Secretari de comunicació de Ciutadans (Cs) i portaveu adjunt en el Parlament, Fernando de Páramo, en una entrevista en ‘Las Mañanas’ de RNE, on ha advertit que “les divergències que es viuen últimament entre Convergència i ERC” evidencien la necessitat d’uns nous comicis a Catalunya, encara que ha assegurat que ells “els tenen por” perquè veuen més a prop que mai una alternativa com Ciutadans que pot oferir “un projecte il·lusionant” per a tots els catalans, “lliure de corrupció i que no robi, com ha fet Convergència durant tants anys”.

“El respecte a la Llei, tenir un projecte alternatiu i un govern lliure de corrupció ajudaria que molts catalans tornin a connectar amb el projecte comú espanyol”, ha assegurat de Páramo, que també ha advertit que el Govern “somia cada dia amb què el Govern d’Espanya els impedeixi per la força” separar als catalans de la resta d’Espanya per seguir “alimentant el seu victimisme” i seguir instal·lats en el “‘com pitjor, millor’”.

En clau nacional, el Secretari de comunicació de Cs ha fet referència a “l’últim numeret de Podemos”, referint-se a la moció de censura. “Davant la falta de treball i la incapacitat de negociar amb la resta de partits, intenten ser notícia a cop de numerets”, ha criticat De Páramo, i ha assegurat que Ciutadans no participarà en “els circs” de Podemos sinó que “seguirà treballant amb propostes per reformar Espanya”.

Així mateix, De Páramo també ha advertit a Pedro Sánchez -després de ser escollit Secretari general del PSOE- que “estar en l’oposició no significa dir ‘no’ a tot, sinó que cal negociar” amb la resta de partits i aprofitar que el PP no té majoria absoluta, la qual cosa ha qualificat “d’oportunitat” per impulsar reformes que el govern de Rajoy “no s’ha atrevit a fer”.

Volver a ACTUALIDAD