Actualitat

De Páramo al director de Tv3: “Deixi de fer mítings amb una ‘estelada’; si vol ser polític presenti’s a unes eleccions i abandoni el seu càrrec de 100.000€ pagat per tots”

by cscatalunya — 26 maig 2017 @ 11:35
Comparte

El portaveu de Cs en la comissió de control a la CCMA li indica al director de la televisió pública de Catalunya que “està collint les pitjors dades d'audiència de la història de Tv3”

“Deixi de fer mítings amb una ‘estelada’; si vol ser polític presenti’s a unes eleccions i abandoni el seu càrrec de 100.000€ pagat per tots”. Així l’hi ha retret el portaveu de Ciutadans (Cs) en la comissió de control de l’actuació de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), Fernando de Páramo, al director de la televisió pública catalana, Vicent Sanchis, en una pregunta de Cs sobre la seva agenda. “Dediqui el seu temps a remuntar l’audiència de Tv3 i compleixi el que diu el llibre d’estil de la CCMA”: que no pot fer manifestacions públiques que comprometin la imparcialitat, li ha instat al director de la televisió pública catalana després de recordar-li que “el seu sou ho paguen tots els catalans”.

“Li sembla normal que el director de la televisió pública faci mítings amb una ‘estelada’ de fons?”, li ha preguntat. I Sanchis ha contestat que assisteix a presentacions de llibres i altres esdeveniments similars. Per això, Fernando de Páramo li ha demanat que “deixi de prendre el pèl als catalans” ja que les presentacions de llibres “no tenen res a veure amb els actes organitzats per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) als quals participa”. “Ja que sembla que li sobra el temps, entre míting i míting, llegeixi’s el llibre d’estil de la CCMA”, ha afegit.

En una altra pregunta a Vicent Sanchis sobre l’audiència de la cadena televisiva catalana, que ha estat d’un 9,6% a l’abril, el diputat de Cs li ha afirmat que “està collint les pitjors dades d’audiència de la història de Tv3”. Davant aquesta situació, li ha demanat “autocrítica” i “menys mítings i més treball per millorar l’audiència” perquè a Tv3 “ja no la salva ni la Champions ni els gols de Messi” i ja que “canviar el sistema de mesurar audiències no serveix per millorar les dades”. 

Per la seva banda, Carlos Carrizosa li ha recriminat a Sanchis que en el repàs de les portades dels diaris de l’informatiu del 3/24 “el dilluns es va obviar la d’El País”. “Es va ometre perquè publicava un esborrany de la llei de ruptura i no oferia una visió amable del projecte separatista?”, li ha preguntat sense obtenir resposta i després de destacar que aquest tema “ha marcat l’actualitat política de la setmana” i preguntar-se si Sanchis està en aquest càrrec “com a censor”. “Estan perdent la confiança dels espectadors pel biaix que realitzen”, li ha advertit al director de Tv3.

Volver a ACTUALIDAD