Actualitat

Arrimadas, després de guanyar les primàries de Cs a Catalunya: “Ara som líders de l’oposició, però estem preparats per liderar una alternativa de govern per a tots els catalans”

by cscatalunya — 27 maig 2017 @ 11:57
Comparte

La Cap de l'Oposició a Catalunya assegura que “Podemos és el salvavides i la crossa del secessionisme a Catalunya” perquè “quan ja ningú creu en el pla de Puigdemont i de Junqueras apareix Iglesias per donar-los oxigen”

Ara som líders de l’oposició, però estem preparats per liderar una alternativa de govern per a tots els catalans”. Així ho ha dit la portaveu nacional de Ciutadans (Cs) i Cap de l’Oposició a Catalunya, Inés Arrimadas, després de guanyar les primàries de Cs per a les eleccions a la presidència de la Generalitat de Catalunya.

Arrimadas s’ha mostrat “molt contenta” i ha agraït a tots els afiliats que “de nou han confiat en mi per treballar i ser una alternativa de govern que pensi en tots els catalans i no en el monotema”.

La Cap de l’Oposició a Catalunya també ha assegurat que “Podemos és el salvavides i la crossa del secessionisme a Catalunya”, després de les declaracions de Pablo Iglesias a favor del referèndum. Considera que “quan ja ningú creu en el pla de Puigdemont i de Junqueras sempre apareix Iglesias per donar-los oxigen” perquè “el millor aliat del Sr. Puigdemont i del Sr. Junqueras és el Sr. Pablo Iglesias”. La líder de la formació taronja ha recordat que “ja hem vist a la Sra. Colau encapçalant la manifestació a favor de la independència l’11 de setembre”.

La líder de Cs a Catalunya ha assistit amb el portaveu econòmic del partit al Congrés, Toni Roldán, a les XXXIII jornades del Cercle d’Economia que aquest dissabte clausura el president del Govern, Mariano Rajoy, de qui ha dit espera “que parli de futur i de propostes en infraestructures, finançament i serveis” i que sobretot “digui que els pactes signats amb Cs en l’acord de legislatura es duran a terme”.

Precisament, després del suport de Nueva Canarias als Pressupostos Generals de l’Estat, Arrimadas ha recordat la tasca de Cs al Congrés on la formació taronja ha aconseguit, entre d’altres qüestions, “eliminar retallades en polítiques socials, augmentar el permís de paternitat i incorporar el complement salarial per a joves”. Per això, ha dit: “ara és el PP qui ha de buscar els suports necessaris per treure endavant aquests pressupostos”. I avisa que “el PSOE hauria de fer una reflexió” perquè “els seu ‘No és No’, la seva absència de projecte, no ha servit perquè hi hagi cap canvi”.

Volver a ACTUALIDAD