Actualitat

Inés Arrimadas: “Puigdemont no és el president de la Generalitat, és el president del ‘procés’”

by cscatalunya — 28 maig 2017 @ 11:41
Comparte

En l'acte de presentació d'Arrimadas com a candidata a la presidència de la Generalitat, Rivera insta a Iglesias que “rectifiqui i deixi de donar suport al separatisme” i li adverteix que “a les urnes cal anar amb les cartes damunt la taula”

Barcelona, diumenge 28 de maig del 2017. “Puigdemont no és el president de la Generalitat, és el president del ‘procés’”. Així ho ha dit la portaveu nacional de Ciutadans (Cs) i cap de l’oposició a Catalunya, Inés Arrimadas, durant la seva intervenció en l’acte de presentació com a candidata de Cs a la presidència de la Generalitat, on ha assegurat que quan ella sigui presidenta ho serà “de tots els catalans, visquin on visquin i pensin com pensin” perquè “Catalunya som tots”. Arrimadas ha advertit que “no es pot deixar a Catalunya en mans dels qui volen fer-la cada vegada més petita” i dels qui “convoquen les entitats separatistes en lloc de convocar les entitats socials per parlar dels problemes reals dels catalans”, com ha fet Carles Puigdemont per demà.

Arrimadas ha avisat que la solució al desafiament separatista no arribarà “dels qui han trencat els ponts, dels vells partits que miraven cap a un altre costat ni dels salvavides del separatisme” -referint-se a Podemos-, sinó d’un partit com Ciutadans que té “les mans lliures de corrupció, que és capaç d’arribar a acords amb la resta de forces polítiques i que parla del que uneix”, com l’atur, la corrupció o les llistes d’espera en sanitat. Davant l’escenari imminent d’eleccions autonòmiques a Catalunya, la cap de l’oposició ha assegurat que Cs està “preparat per governar” i ha afegit:“Canviarem el cansament per la il·lusió, la confrontació pel diàleg i deixar de mirar cap al passat per mirar cap al futur junts, dins d’Espanya i de la Unió Europea”.

Per la seva banda, el president de Ciutadans, Albert Rivera, ha instat a qui considera “la crossa” dels separatistes, Pablo Iglesias, que “rectifiqui” i “deixi d’enganyar als seus votants” donant suport al separatisme i li ha advertit que “a les urnes cal anar amb les cartes damunt la taula”. Davant un projecte del Govern de Puigdemont “esgotat i esgotador”,Rivera ha plantejat “donar-li una puntada democràtica al ‘procés’ i posar fi a aquest malson” a través de les “urnes de veritat, les democràtiques”.

Així mateix, ha destacat el paper que Inés Arrimadas juga a Catalunya perquè aquesta “torni a ser el motor d’Espanya”,davant la “incapacitat i descomposició” dels vells partits: “Ni PP ni PSOE tenen autoritat moral per donar-nos lliçons ni per lluitar contra la corrupció; Han estat socis dels separatistes i es barallen en públic, però formen part del mateix”. També ha destacat la necessitat de tenir un “projecte il·lusionant que uneixi a tots els espanyols” i no els enfronti, com va passar ahir amb les xiulades als himnes. I ha conclòs, dirigint-se a Puigdemont: “Posi les urnes de veritat i no tingui por a perdre el Govern; Nosaltres guanyarem sense trampes i reconstruirem els ponts que vostès han trencat”.

Volver a ACTUALIDAD