Actualitat

Carrizosa: “La reunió d’aquesta tarda és un altre ‘paripé’ del govern separatista; que posin les urnes de veritat perquè els catalans puguin triar un nou govern per a tots”

by cscatalunya — 29 maig 2017 @ 11:30
Comparte

El portaveu parlamentari de Cs pregunta al Govern què ha canviat des del 9N del 2014: “Si el 9N no va servir per què ho volen repetir? I si va servir, per què ho volen repetir igualment?”

Barcelona, dilluns 29 de maig del 2017. “La reunió d’aquesta tarda és un altre ‘paripé’ del govern separatista; que posin les urnes de veritat perquè els catalans puguin triar un govern per a tots els catalans”. Així ho ha dit el portaveu parlamentari de Ciutadans (Cs), Carlos Carrizosa, en referència a la reunió que ha convocat el President de la Generalitat, Carles Puigdemont, per a aquesta tarda amb els partits separatistes i de la qual “se suposa que ha de sortir una data i pregunta” per al suposat referèndum, encara que ha advertit que “l’important no és el quan, sinó el com pensen fer-ho”.En una roda de premsa a la seu de Cs a Barcelona, Carrizosa ha demanat al Govern que expliqui “què cens utilitzaran, si obligaran als directors dels centres educatius a obrir-los o si obligaran als funcionaris a practicar una il·legalitat”.

El portaveu de Cs en el Parlament ha qualificat de “presa de pèl” la trobada -on assistirà Podemos-, tenint en compte que els partits separatistes “no portaven el referèndum al seu programa electoral i havien votat en contra d’això en el Parlament perquè consideraven que era una ‘pantalla passada’ en haver-se celebrat el 9N. Per això, Carrizosa ha preguntat al Govern què ha canviat des del 2014 fins ara: “Si el 9N no va servir, per què ho volen repetir? I si va servir, per què ho volen repetir igualment?”, ha qüestionat.

Volver a ACTUALIDAD