Actualitat

De Páramo: “Quan Puigdemont s’atreveixi a convocar eleccions, Iglesias haurà de decidir si fa presidenta a Arrimadas o a Junqueras”

by cscatalunya — 30 maig 2017 @ 10:04
Comparte

El Secretari de comunicació de Cs adverteix que “el gran enemic de Podemos és l'estabilitat” i li retreu que “és el candidat pitjor valorat i vol ser President amb l'únic suport de Bildu i els separatistes"

Madrid, dimarts 30 de maig del 2017. “Quan Puigdemont s’atreveixi a convocar eleccions, Iglesias haurà de decidir si fa presidenta a Arrimadas o a Junqueras”. Així ho ha manifestat el Secretari de comunicació de Ciutadans (Cs) i portaveu adjunt en el Parlament, Fernando de Páramo, en una entrevista en ‘Els Desayunos’ de TVE, on ha advertit que quan hi hagi eleccions autonòmiques a Catalunya serà “Podemos qui tingui la clau” perquè haurà d’explicar als seus votants si està a favor de separar a Catalunya de la resta d’Espanya i de la Unió Europea o no. Així mateix, ha defensat que quan s’arribi a aquesta situació “els partits constitucionalistes hauran d’estar a l’altura per poder presentar un govern alternatiu liderat per Inés Arrimadas” i guanyar a les urnes als separatistes.

El portaveu adjunt de Cs en el Parlament ha qualificat de “’show’” la reunió d’ahir entre Puigdemont i els partits separatistes:  “S’envolta dels seus per fer una ‘performance’ i per no dir res, perquè sempre repeteix el mateix”, ha advertit. I també ha constatat que el govern de la Generalitat “no porta el referèndum al seu programa electoral” volen “alimentar el victimisme”. “El desafiament separatista esgota, molts catalans estem farts que el ‘monotema’ sigui de l’única cosa que es parli a Catalunya”, ha afegit.

En clau nacional, el Secretari de comunicació de la formació taronja ha celebrat que els Pressupostos Generals de l’Estat tirin endavant, la qual cosa Podemos no comparteix perquè “si es garanteix l’estabilitat a Espanya no tindran lloc els seus ‘numerets’ i caldrà treballar”. “El gran enemic de Podemos és l’estabilitat”, ha avisat De Páramo. A més, li ha demanat a Pablo Iglesias que “no intenti aconseguir en els despatxos el que no han aconseguit en les urnes” -referint-se a la moció de censura- i li ha retret que “és el candidat pitjor valorat i vol ser President amb l’únic suport de Bildu i els separatistes”.

D’altra banda, De Páramo també ha criticat la “mutació” que hi ha hagut en Pedro Sánchez en acostar-se més a Podemos i li ha retret que “hagi abandonat propostes concretes” i de mirar cap al futur per parlar només del ‘no és no’. En aquest sentit, li ha recordat: “El ‘no és no’ no és un projecte per a Espanya”.

Volver a ACTUALIDAD