Actualitat

Arrimadas a Puigdemont: “Convoqui menys cimeres per a un nou 9N i més per parlar d’infraestructures com la L9 del metro”

by cscatalunya — 31 maig 2017 @ 10:39
Comparte

La Cap de l'Oposició a Catalunya alerta que el Govern “porta massa anys mentint als catalans amb excuses, promeses incomplertes i donant sempre la culpa als altres” quan “la línia 9 del metro és competència seva”

“Convoqui menys cimeres per repetir un nou 9N, a les que cada vegada va menys gent, i més cimeres per parlar d’infraestructures com la línia 9 del metro”. Així l’hi ha dit la Cap de l’Oposició a Catalunya i portaveu nacional de Ciutadans (Cs), Inés Arrimadas, al president de la Generalitat, Carles Puigdemont, després de preguntar-li sobre les mesures que impulsarà el Govern per acabar amb les obres d’aquesta infraestructura.

Després que la setmana passada el Govern anunciés que acabaria les dues parades de la L9 a l’Hospitalet de Llobregat en dos anys, Arrimadas ha constatat que l’executiu català va ser capaç de trobar “70 milions d’euros per crear una Agència Tributària Catalana, mentre li costa horrors trobar 39 milions per a aquestes dues parades”. I ha assegurat que Puigdemont “té un problema amb les dates i els calendaris en general”, en referència als 18 mesos marcats pel Govern per “declarar la independència de Catalunya” i després d’incomplir amb el calendari previst per a les obres del metro.

“Vostès porten massa anys mentint als catalans amb promeses incomplertes, amb excuses i donant-li sempre la culpa als altres” quan “la Línia 9 és competència seva”, ha assegurat Inés Arrimadas. I ha conclòs que “la gestió de la L9 del metro és un cúmul de promeses incomplertes i de despropòsits que han multiplicat els terminis i el cost inicial”, i ha afegit que “afecta a diferents governs de la Generalitat de Catalunya, tant de Convergència com del tripartit d’ERC, que tots dos governen ara”.

Volver a ACTUALIDAD