Actualitat

Fernando de Páramo a Munté: “Vostè passarà a la història per ser la Consellera amb les pitjors dades d’audiència que ha enfonsat TV3”

by cscatalunya — 31 maig 2017 @ 09:11
Comparte

El Secretari de comunicació de Cs critica que el director de TV3 que “paguem tots els catalans doni mítings al més pur estil Vidal incomplint el llibre d'estil” i li adverteix que “si vol donar la seva opinió política es presenti a unes eleccions”

Parlament de Catalunya, dimecres 31 de maig del 2017. “Vostè passarà a la història per ser la Consellera amb les pitjors dades d’audiència que ha enfonsat TV3”. Així s’ha dirigit el Secretari de comunicació de Ciutadans (Cs) i portaveu adjunt en el Parlament, Fernando de Páramo, a la portaveu del Govern i consellera de la Presidència, Neus Munté, en la sessió de control del ple del Parlament, on li ha qüestionat “com va la llista de candidats”per dirigir la televisió pública de Catalunya, després que el Parlament aprovés fa un mes la reprovació de l’actual director, Vicent Sanchis, amb el suport de tota l’oposició, “inclosa la CUP”. La proposta també incloïa la dimissió de la presidenta en funcions de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, Nuria Llorach, que “va dir que era temporal i porta un any cargolada a la cadira” i que compta amb “carnet de Convergència”.  

De Páramo ha criticat que el director de TV3 que “paguem tots els catalans vagi donant mítings polítics per Catalunya, convidat per l’ Assemblea Nacional Catalana (ANC), al més pur estil Vidal incomplint el llibre d’estil que indica que no pot haver-hi manifestacions polítiques que posin en dubte la neutralitat de la televisió pública”. “Senyora Munté, repeteixi amb mi: TV3 no és de Convergència, és de tots els catalans”, li ha dit, després d’advertir-li que “si Sanchis vol donar la seva opinió política el que ha de fer és presentar-se a una llista per a unes eleccions”.

Volver a ACTUALIDAD