Actualitat

Noemí de la Calle a Rull, sobre la L9 del metro: “Els veïns de l’Hospitalet no volen més anuncis, volen fets”

by cscatalunya — 1 juny 2017 @ 10:17
Comparte

La diputada de Ciutadans reclama al Govern que finalitzi les obres que porten deu anys de retard i que han triplicat el seu cost

Parlament de Catalunya, dijous 1 de juny de 2017. “Els veïns de l’Hospitalet no volen més anuncis, volen fets”. Així ho ha dit la diputada de Ciutadans (Cs), Noemí de la Calle, després que la setmana passada el Govern anunciés que acabaria les dues parades de la L9 de l’Hospitalet d’aquí a dos anys, malgrat que “porten deu anys de retard”. De la Calle ha retret al conseller de Territori, Josep Rull, que l’obra d’aquesta infraestructura no s’hagi finalitzat tot i les “promeses” que els diferents governs han anat fent als veïns i que “no s’han acabat de materialitzar” . A més, ha avisat del “sobrecost que ha suposat, multiplicant-per tres”des que es va anunciar la quantitat inicial.

De la Calle ha criticat les “contradiccions” que hi ha hagut per part del Govern amb aquesta infraestructura a l’hora d’aclarir com es pagarà i quan es finalitzarà, pel que ha instat el conseller a ser “transparent” i explicar“d’on pensen treure els diners” i com garantiran que les obres “no es paralitzaran per falta de finançament “.

“La L9 s’ha convertit en un forat negre que s’emporta tot el pressupost i encara que es donin la culpa uns als altres els que en sortim perjudicats som els ciutadans”, ha dit De la Calle, després d’advertir a Rull que des Cs seguiran “vigilant perquè hi hagi transparència” en l’execució de les obres i treballant perquè els veïns puguin gaudir d’una infraestructura que porten reclamant des de fa anys.

Volver a ACTUALIDAD