Actualitat

Carrizosa sobre la investigació a Germà Gordó: “Puigdemont i Junqueras ja tenen al seu imputat i s’asseu a tres escons d’ells en el Parlament”

by cscatalunya — 2 juny 2017 @ 13:20
Comparte

El portaveu de Cs anuncia que la formació taronja portarà al Consell de Garanties Estatutàries (CGE) la reforma del reglament del Parlament perquè “és intolerable que es vulgui silenciar a l'oposició i evitar el debat”

“Puigdemont i Junqueras ja tenen al seu imputat i s’asseu a tres escons d’ells en el Parlament”. Així ho ha dit el portaveu de Ciutadans (Cs) en el Parlament, Carlos Carrizosa, després que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) hagi anunciat que investiga a l’exconseller de Justícia i exnúmero 2 de Convergència, Germà Gordó, per un presumpte delicte de tràfic d’influències i malversació per el cas del 3%.

Carrizosa ha assegurat que “alguns partits canvien de sigles, però això no canvia que hagin robat als catalans durant molt de temps” i ha afegit que “el cas del 3% afecta ja a persones que avui s’asseuen als escons del Parlament”. El diputat de la formació taronja ha recordat que “hem tingut una família amb un capo al capdavant, una mare superiora i ara tenim al conseguidor de les comissions del 3%”.

El diputat de Cs ha assegurat que quan Germà Gordó sigui citat pel TSJC, “haurà de lliurar l’acta i renunciar al seu escó de diputat” i puntualitza que “era el Sr. Mas qui derivava les contractacions al Sr. Gordó”.

Carrizosa també ha anunciat que Cs portarà al Consell de Garanties Estatutàries (CGE) la reforma del reglament del Parlament perquè “és intolerable que es vulgui silenciar a l’oposició i evitar el debat”. Apunta, a més, que la reforma es fa a instàncies de només dos grups parlamentaris, quan “la resta de grups parlamentaris, que senten trepitjats els seus drets, representen a més catalans que els partits del Govern”.

Sobre la petició de la Fiscalia perquè el Tribunal de Comptes investigui a Artur Mas per les despeses del 9N, el portaveu de Cs ha dit que “els diners que es va gastar el Sr. Mas no eren seus, sinó de tots els catalans” i ha demanat a Puigdemont “que no repeteixi els mateixos errors” i “que convoqui eleccions per a tenir un govern que es preocupi de tots els catalans i no només d’uns quants”.

Volver a ACTUALIDAD