Actualitat

Carrizosa: “Convergència vol que Germà Gordó segueixi assegut en el seu escó per poder continuar amb el seu projecte separatista”

by cscatalunya — 3 juny 2017 @ 11:58
Comparte

El portaveu de Cs assegura que “la carta que la Comissió de Venècia ha enviat al Govern recorda que cal complir amb la Constitució i les lleis” i “això és el que Puigdemont no vol sentir”

“Convergència vol que Germà Gordó segueixi assegut en el seu escó per poder continuar amb el seu projecte separatista”. Així ho ha dit el portaveu de Ciutadans (Cs) en el Parlament, Carlos Carrizosa, després que diverses informacions publicades assegurin que el ex conseller de Justícia i ex número 2 de Convergència, Germà Gordó, investigat pel cas del 3%, no renunciarà a la seva acta de diputat.

Carrizosa, en una visita a la festa major de Montcada i Reixac, ha assegurat que “el PDECat, ERC i la CUP demanen la dimissió de Gordó amb la boca petita”, quan “haurien d’exigir que si el citen a declarar com investigat, deixi el seu escó” però aquests partits “estan disposats a tapar la corrupció amb la bandera”.

El diputat de Cs recorda que Germà Gordó, “l’aconseguidor de Convergència, segueix assegut a 3 escons de Puigdemont i Junqueras”. I sobre el PDECat, ha afegit: “diuen que són un nou partit, quan són els successors de CDC, el partit de les seus embargades i investigat pel cas de corrupció més greu en la història de Catalunya”.

El portaveu de la formació taronja també ha explicat que “la carta que la Comissió de Venècia ha enviat al Govern recorda que cal complir amb la Constitució i les lleis” i “això és el que Puigdemont no vol sentir”.

Sobre la possible visita de Puigdemont al Congrés dels Diputats, Carrizosa ha dit que “és la matraca de sempre, a nosaltres no ens importa ni la data ni la pregunta del nou 9N, sinó el com ho pensen fer” i ha puntualitzat: “és el que volem saber i no expliquen”. El diputat de Cs pregunta: “Obligaran als funcionaris a obrir els col·legis electorals?, Robaran dades de tots els catalans per fer un cens fictici?” i ha conclòs: “Serà el Sr. Junqueras qui recompti els vots?”.


 

Volver a ACTUALIDAD