Actualitat

De Páramo: “Game Over. No cal anar a Venècia per saber que s’ha de complir la llei; que s’atreveixi a convocar eleccions amb urnes de veritat per tenir un govern que no robi i que no vulgui separar-nos”

by cscatalunya — 4 juny 2017 @ 11:29
Comparte

El Secretari de comunicació de Cs assegura que Pablo Iglesias “haurà de decidir si fa President a Junqueras o a Arrimadas”

Barcelona, diumenge 4 de juny del 2017. “Game Over. No cal anar a Venècia per saber que s’ha de complir la llei; que s’atreveixi a convocar eleccions amb urnes de veritat per tenir un govern que no robi i que no vulgui separar-nos”. Així ho ha dit el Secretari de comunicació de Ciutadans (Cs) i portaveu adjunt en el Parlament, Fernando de Páramo, després que la comissió de Venècia hagi advertit al Govern que cal complir amb la Constitució i les lleis, com també ho van fer “els mateixos lletrats del Parlament i el Consell de Garanties Estatutàries”.

Puigdemont “ja no té credibilitat; és el seu Game Over”, en haver canviat tantes vegades d’estratègia: “Ja no tenen ni fulla ni ruta”, ha assegurat. I li ha demanat que “deixi de fer perdre el temps, diners i oportunitats als catalans” parlant d’un “monotema que està esgotat i és esgotador”. Així mateix, ha avisat que quan Puigdemont “s’atreveixi” a convocar eleccions a Catalunya, Pablo Iglesias serà qui tingui “la clau” perquè “haurà de decidir si fa President a Junqueras o Arrimadas”.

Volver a ACTUALIDAD