Actualitat

De Páramo: “Junqueras s’ha convertit en la crossa del 3%: tapen la corrupció de Convergència perquè per la independència tot s’hi val”

by cscatalunya — 6 juny 2017 @ 12:27
Comparte

El Secretari de comunicació de Cs critica que Junqueras i la CUP “tapin la corrupció de Convergència” en rebutjar la compareixença de Puigdemont en el ple del Parlament pel cas 3% i retreu a Junqueras que no exigeixi cap mesura anti corrupció a Puigdemont

Parlament de Catalunya, dimarts 6 de juny del 2017. “Junqueras s’ha convertit en la crossa del 3%: tapen la corrupció de Convergència perquè per la independència tot s’hi val”. Així ho ha dit el Secretari de Comunicació de Ciutadans (Cs) i portaveu adjunt en el Parlament, Fernando de Páramo, després que “els còmplices” del president de la Generalitat, Carles Puigdemont –referint-se a ERC i la CUP- “s’hagin posat d’acord per tapar les vergonyes de Puigdemont” en rebutjar la proposta de Cs perquè aquest comparegui en el ple de la cambra catalana de la setmana que ve per abordar la corrupció que afecta el seu partit, entre ells a l’imputat Germà Gordó, qui ha anunciat que abandona el PDECAT, però s’aferra a l’escó.

Malgrat que ni la CUP ni ERC “hagin permès que Puigdemont doni explicacions en el Ple del Parlament sobre el cas 3%”, De Páramo ha anunciat que Ciutadans ha tornat a registrar la petició de compareixença* del President –aquesta seria la sisena sol·licitud de Cs per a la compareixença de Puigdemont en dos anys- perquè consideren que “seria bo que Puigdemont no s’amagui i doni la cara quan té la corrupció molt a prop del seu escó”. Així mateix, el també Secretari de Comunicació de la formació taronja ha tret pit de les exigències que ha posat el seu partit en matèria de lluita contra la corrupció, la qual cosa no ha fet Junqueras perquè es creu que “tot s’hi val per la independència”, com “matar” la comissió d’investigació pel cas Vidal o tapar el cas 3%. “En aquells llocs on Cs arriba a acords, la primera condició és que els imputats marxin a casa seva, mentre que Junqueras l’única condició que posa és la independència”, ha afegit.

D’altra banda, De Páramo ha qualificat la reunió d’aquesta tarda del Pacte Nacional pel Referèndum com “un ‘dejavú’ del 9N constant” i ha constatat que “l’única sortida digna en tot aquest procés són unes eleccions democràtiques a Catalunya amb urnes de veritat”. En aquest sentit, ha demanat al President Puigdemont que “s’atreveixi” a convocar-les “perquè els catalans puguin decidir un nou govern que no estigui obsessionat amb separar a Catalunya de la resta d’Espanya i de la Unió Europea i que no robi”.

Volver a ACTUALIDAD