Actualitat

Arrimadas: “El que demostra la reunió d’ahir és que el govern de la Generalitat cada dia està més sol en la seva obsessió de repetir el 9N”

by cscatalunya — 7 juny 2017 @ 11:48
Comparte

La líder de Cs a Catalunya mostra el seu suport perquè la portalada del Monestir de Ripoll sigui declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO

Ripoll, dimecres 7 de juny del 2017. “El que demostra la reunió d’ahir és que el govern de la Generalitat cada dia està més sol en la seva obsessió de repetir el 9N”. Així ho ha dit la portaveu nacional de Ciutadans (Cs) i cap de l’oposició a Catalunya, Inés Arrimadas, després de la reunió d’ahir del Pacte Nacional pel Referèndum que va constatar que “cada vegada el Govern té menys suport per repetir el 9N”, que és “la seva única obsessió perquè no té cap projecte per als catalans”. En declaracions als mitjans de comunicació en una visita al Monestir de Ripoll, la líder de la formació taronja a Catalunya ha criticat que el Govern no tingui “cap objecció en gastar diners, recursos i temps de tots els catalans en parlar del monotema” per repetir una cosa que segons ells ja es va fer en el 2014 i que “no va servir per res”.

És per això que la cap de l’oposició ha demanat a l’executiu de Puigdemont que posi les “urnes de veritat i amb garanties” per a unes eleccions autonòmiques a Catalunya que permetin “canviar de govern i no de passaport”.

Arrimadas -que s’ha reunit amb membres de Cs per planificar les accions a la província de Girona- també ha aprofitat la visita a Ripoll per constatar el compromís de Ciutadans perquè la portalada del Monestir pugui ser declarada “Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO”, tenint en compte que es tracta “d’una joia del romànic i d’un lloc amb un indubtable potencial cultural i turístic”.

Volver a ACTUALIDAD