Actualitat

Arrimadas: “El Govern no té data ni per acabar la L9 del Metro ni per retornar les pagues extra als funcionaris, però sí per tornar a repetir el 9N”

by cscatalunya — 8 juny 2017 @ 12:26
Comparte

La cap de l'oposició a Catalunya, acompanyada pel diputat Joan García i per regidors de Cs, visita Sabadell i es reuneix amb l’Associació Vallès Amics de la Neurologia

Sabadell, dijous 8 de juny del 2017. “El Govern no té data ni per acabar la L9 del Metro ni per retornar les pagues extres als funcionaris, però sí per tornar a repetir el 9N”. Així ho ha dit la portaveu nacional de Ciutadans (Cs) i cap de l’oposició a Catalunya, Inés Arrimadas, el dia abans que el President de la Generalitat, Carles Puigdemont, i el vicepresident Oriol Junqueras, anunciïn la data i pregunta “per tornar a repetir el 9N”.“Aquesta pel·lícula ja l’hem vist, és el mateix que van fer en el 2014 amb el 9N”, ha afegit Arrimadas en declaracions als mitjans de comunicació, i els ha retret que “perdin el temps” en una cosa que segons ells ja es va fer, la qual cosa “demostra que l’única obsessió i prioritat del govern de la Generalitat” és el desafiament separatista.

Inés Arrimadas, juntament amb el diputat Joan García i regidors de Cs del municipi, s’ha reunit amb l’Associació Vallès Amics de la Neurologia (AVAN) aprofitant la seva visita a Sabadell, on també participarà en un ‘Encuentro Ciudadano’ aquesta tarda. La també portaveu nacional de la formació taronja s’ha mostrat prudent davant l’actitud del Govern perquè “només hi ha discursos i anuncis buits, però no han explicat res”.

Volver a ACTUALIDAD