Actualitat

Arrimadas: “Estic convençuda que el proper govern de la Generalitat estarà encapçalat per Ciutadans”

by cscatalunya — 8 juny 2017 @ 18:50
Comparte

La cap de l'Oposició a Catalunya retreu al Govern que busqui una data per “repetir el 9N quan ja es va fer i va costar a tots els catalans 13 milions d'euros”

Sabadell, dijous 8 de juny del 2017. “Estic convençuda que el proper govern de la Generalitat estarà encapçalat per Ciutadans”. Així ho ha assegurat la portaveu nacional de Ciutadans (Cs) i cap de l’Oposició a Catalunya, Inés Arrimadas, hores abans que el President de la Generalitat, Carles Puigdemont, i el vicepresident Oriol Junqueras anunciïn la data i la pregunta per “repetir el 9N” malgrat que ja “es va fer i va costar a tots els catalans 13 milions d’euros”. “Per això sí que troben diners”, ha criticat Arrimadas, en un ‘Encuentro Ciudadano’ a Sabadell acompanyada pel diputat Joan García i pel portaveu de Cs en el municipi, Adrián Hernández, a més d’altres membres del partit.

Arrimadas ha retret a Puigdemont que es cregui que “el principal problema dels catalans és si són espanyols o europeus” i ha celebrat que existeixi una alternativa política com Ciutadans que és “realista i assenyada” i que “no promet coses impossibles com fan els vells partits”. “Ha arribat l’hora que arribin a la política persones que treballin al món real”, ha defensat Arrimadas, referint-se al seu equip. Així mateix, ha criticat que el Govern “porti set anys parlant del monotema” quan Catalunya hauria de ser “el motor” de les reformes que es facin a tota Espanya: “Estem perdent molts anys i diners en debats que no van enlloc”, ha avisat.

La també portaveu nacional de Cs també s’ha referit a un dels problemes que més preocupen els ciutadans, que és la corrupció, i ha lamentat que alguns partits “s’hagin cregut durant tants anys que Catalunya era el seu ‘cortijo’”. Tot i així, ha abanderat el paper de Ciutadans tant en el Parlament com al Congrés dels Diputats perquè ha estat l’únic capaç de“donar estabilitat, però exigint canvis” -com l’augment del permís de paternitat o infraestructures estratègiques com el Corredor Mediterrani- i “sent implacables contra la corrupció”.

Volver a ACTUALIDAD