Actualitat

Carrizosa: “Avui veiem una altra performance que demostra que el ‘procés’ s’està acabant i ho farà amb unes eleccions autonòmiques i urnes de debò”

by cscatalunya — 11 juny 2017 @ 11:29
Comparte

El portaveu parlamentari de Cs considera que l'1 d'octubre “és la mateixa pel·lícula que el 9N i amb el mateix objectiu: treure als catalans de la resta d'Espanya i de la UE”

“Avui veurem una nova performance que demostra que el ‘procés’ s’està acabant i ho farà amb unes eleccions autonòmiques i urnes de debò”. Així ho ha dit el portaveu parlamentari de Ciutadans (Cs) a Catalunya, Carlos Carrizosa, en referència a l’acte convocat per les entitats independentistes a Montjuïc després de l’anunci de la data i la pregunta “d’un nou 9N” per part de la Generalitat. En aquest sentit, ha destacat en declaracions als mitjans de comunicació en una carpa informativa del partit al barri dels Corts de Barcelona que “l’1 d’octubre és la mateixa pel·lícula que el 9N amb el mateix objectiu: separar a Catalunya de la resta d’Espanya i treure-la de la Unió Europea”.

El portaveu parlamentari de Cs també s’ha referit a la participació de Carme Forcadell en l’acte d’avui: “ja no és la presidenta de l’ANC, ara presideix el Parlament, que representa a tots els catalans”. A més, considera que “les manifestacions de debò són les que sorgeixen del carrer i no dels governs” pel que ha instat al president Puigdemont a convocar eleccions a Catalunya per “posar fi a un govern que està acabat”.

D’altra banda, sobre la declaració del membre de la Mesa del Parlament, Josep Nuet, demà davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), Carlos Carrizosa ha lamentat que “hi ha polítics que incompleixen les lleis perquè es creuen per sobre d’elles”. I ha afegit que aquests polítics “volen escudar-se darrere dels ciutadans per eludir responsabilitats”.

Volver a ACTUALIDAD