Actualitat

Carrizosa retreu als partits separatistes que “vulguin canviar les regles del joc a meitat del partit” i recorda que els partits constitucionalistes “representen a més catalans”

by cscatalunya — 12 juny 2017 @ 13:47
Comparte

Cs sol·licita un dictamen al Consell de Garanties Estatutàries per la reforma del reglament del Parlament proposada per JxSí i la CUP perquè atropella els drets de l'Oposició

Parlament de Catalunya, dilluns 12 de juny del 2017. “Junts pel Sí i la CUP volen canviar les regles del joc a meitat del partit i atropellar els drets de l’Oposició”. Així ho ha dit el portaveu parlamentari de Ciutadans (Cs), Carlos Carrizosa, després de sol·licitar un dictamen al Consell de Garanties Estatutàries (CGE) en relació a la modificació del reglament del Parlament proposada per JxSí i la CUP, que “representen a menys catalans que la resta de partits de l’oposició”. 

“Es creuen els propietaris del Parlament, els amos dels funcionaris i els amos de Catalunya”, ha dit Carrizosa referint-se als partits separatistes, en voler aprovar les lleis de desconnexió que “no coneix ningú perquè les tenen amagades en un calaix”.

Volver a ACTUALIDAD