Actualitat

De Páramo al Govern: “Deixin de posar els funcionaris entre l’espasa i la paret, estan per donar un servei públic no per complir amb els seus deliris separatistes”

by cscatalunya — 13 juny 2017 @ 12:33
Comparte

El Secretari de comunicació de Cs avisa als partits separatistes que “les sentències cal llegir-les abans de tuitejar” i afirma que “estan desesperats agarrant-se al que els interessa encara que digui el contrari", com han fet amb el cas Atutxa

Parlament de Catalunya, dimarts 13 de juny del 2017. “Deixin de posar els funcionaris entre l’espasa i la paret, estan per donar un servei públic no per complir amb els seus deliris separatistes”. Així ho ha dit el Secretari de comunicació de Ciutadans (Cs) i portaveu adjunt en el Parlament, Fernando de Páramo, en referència a la situació “preocupant” que estan travessant els treballadors públics a Catalunya perquè el Govern no els permet exercir “les seves funcions amb llibertat”. “Estem davant d’un govern covard, que no s’atreveix a prendre mesures i que vol fer-ho posant per davant als funcionaris”, ha advertit De Páramo, i ha anunciat que en el ple d’aquesta setmana des de Ciutadans es “demanaran explicacions” a la consellera de Governació, Meritxell Borràs, perquè digui “com” pensa protegir-los.

El portaveu adjunt de Cs ha celebrat que demà comparegui el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, per parlar “del que no ha fet en matèria de pobresa”, encara que ha reclamat novament –com ha fet fins a sis vegades- que comparegui per parlar de la corrupció que afecta “Convergència; el partit de les seus embargades, el del ‘cas Pujol’” i especialment “ara que té un company d’escó imputat”, referint-se a Germà Gordó.

Així mateix, ha alertat que “mentre Puigdemont i Junqueras estan a l’octubre” pensant en la data per a la repetició del nou 9N, “la vida de les famílies catalanes segueix i cal seguir treballant” com fa Cs. És per això que la formació taronja porta propostes sobre “els problemes reals” dels catalans, com per exemple la moció per acabar la L9 del Metro: “Ara que són especialistes a posar dates, a veure si ho són també per posar data a la L9 del Metro”.

D’altra banda, sobre la sentència del Tribunal Europeu de Drets Humans (TEDH) el també Secretari de comunicació de Cs ha respectat les decisions judicials, però ha avisat als partits separatistes que “les sentències cal llegir-les abans de tuitejar” i ha afirmat que “estan desesperats agarrant-se només a la part de les sentències que els interessa encara que diguin el contrari”, com han fet amb el cas Atutxa.

Volver a ACTUALIDAD