Actualitat

Inés Arrimadas: “Cada dia estem més a prop que hi hagi eleccions a Catalunya per posar fi a aquest procés esgotat i esgotador”

by cscatalunya — 13 juny 2017 @ 09:19
Comparte

Arrimadas sobre la moció de censura: “No cal triar entre la corrupció del PP o l'esperit bolivarià de Podemos, Cs és una alternativa de govern de centre, neta i reformista”

Madrid, dimarts 13 de juny del 2017. “Cada dia estem més a prop que hi hagi eleccions a Catalunya per posar fi a aquest procés esgotat i esgotador”. Així ho ha assegurat la portaveu nacional de Ciutadans (Cs) i cap de l’Oposició a Catalunya, Inés Arrimadas, en una entrevista a ‘Els Desayunos’ de TVE després que el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, anunciés la data i la pregunta per repetir un nou 9N. I ha assegurat que “per fi” Puigdemont s’atreveix a “posar una data” per anar a unes eleccions autonòmiques a Catalunya que donin pas a un “projecte de futur, net i assenyat liderat per Cs”. “Tenim una oportunitat perquè aquesta roda de hàmster deixi de rodar, que és guanyar als partits separatistes en unes eleccions”, ha afegit.

“Puigdemont ha aconseguit dividir en dos a la societat catalana i mentir i defraudar a les dues meitats”, ha avisat Arrimadas, després de recordar que els partits separatistes van prometre la independència per al proper mes de juliol. A més, ha criticat el “suport” de Podemos al govern separatista: “Cada vegada que no poden avançar més apareix la pilota d’oxigen de Podemos, ajudant-los per seguir parlant d’independència en lloc de fer-ho de corrupció, de sanitat o d’ocupació”. En aquest sentit, els ha advertit que, quan arribin les eleccions, “hauran de triar entre tornar al bucle o tenir un govern transversal, liderat per un partit de centre, lliure i net” com Cs.

En clau nacional, la també portaveu de Ciutadans ha criticat la falta d’alternativa del partit de Pablo Iglesias en presentar una moció de censura que “no és constructiva” i que només tindrà el suport de Bildu i ERC. “No cal triar entre la corrupció del PP o l’esperit bolivarià de Podemos, Ciutadans és una alternativa de govern de centre, neta i reformista”, ha manifestat. I ha avisat que “la millor alternativa no és fer Pablo Iglesias president amb Bildu al ministeri d’Interior i Rufián al d’Administracions Públiques”, sinó que cal guanyar al PP a les urnes per fer reformes com les que ja està aconseguint Cs: l’augment del permís de paternitat, un complement salarial per als joves i mesures per acabar amb la corrupció, entre d’altres.

Volver a ACTUALIDAD