Actualitat

Arrimadas a Puigdemont: “Estan en un Titanic que s’està enfonsant, però no intentin utilitzar als funcionaris de salvavides per fer el que no poden fer”

by cscatalunya — 14 juny 2017 @ 11:02
Comparte

La Cap de l'Oposició a Catalunya ha criticat al President de la Generalitat que “Posa data pel neveréndum i no per a la devolució de les pagues que els han tret als funcionaris catalans”

“Estan en un Titanic que s’està enfonsant, però no intentin utilitzar als funcionaris de salvavides per fer el que no poden fer”. Així ho ha dit la Cap de l’Oposició a Catalunya i portaveu nacional de Ciutadans (Cs), Inés Arrimadas, al president de la Generalitat, Carles Puigdemont, després de preguntar-li “En quina data els servidors públics recuperaran la paga extra del 2012 sencera, la del 2013 i la del 2014?”.

La Cap de l’Oposició a Catalunya li ha demanat al President de la Generalitat que contesti “a centenars de milers de famílies que han d’organitzar les seves despeses, els seus ingressos, saber si podran canviar de cotxe o pagar la matrícula del col·legi dels seus fills”. I li ha recordat que els funcionaris catalans són “els que més retallades han tingut de tota Espanya”, a més de constatar que “ha pujat la precarietat laboral del col·lectiu, mentre vostès augmentaven els alts càrrecs”.

Arrimadas ha criticat a Puigdemont que “aplaudeix als que amenacen als funcionaris que no volen seguir-los en les seves il·legalitats” i a més “posa data al neveréndum que havia negat, que no estava en el seu programa electoral, i que deia que ja s’havia fet i per això va prometre la independència en 18 mesos” però “no posa data per a la devolució de les pagues que els han tret als servidors públics”.

La líder de Cs a Catalunya li ha criticat perquè “troba diners per a estructures d’estat duplicades i no troba diners per a retornar als servidors públics el que és seu”. “No només les pagues, sinó també els drets que se’ls ha anat retallant”, ha afegit.

Arrimadas li ha advertit al Govern: “Vostès tenen un problema i és que necessitarien als funcionaris per fer el que no poden fer”.

Volver a ACTUALIDAD