Actualitat

Fernando de Páramo: “Junqueras és la crossa del 3%: és vicepresident del Govern i va a les llistes amb Convergència a canvi de tapar la corrupció”

by cscatalunya — 14 juny 2017 @ 09:26
Comparte

El Secretari de comunicació de Ciutadans avisa Junqueras: “Es tapen mútuament els draps bruts amb Puigdemont”

Parlament de Catalunya, dimecres 14 de juny del 2017. “Junqueras és la crossa del 3%: és vicepresident del Govern i va a les llistes amb Convergència a canvi de tapar la corrupció”. Així s’ha dirigit el Secretari de comunicació de Ciutadans (Cs) i portaveu adjunt en el Parlament, Fernando de Páramo, al vicepresident del Govern, Oriol Junqueras, després de preguntar-li “quants diners se’n van per les clavegueres”per culpa de “les ‘mordidas’ o obres perquè alguns s’emportin el 3%”, referint-se a un dels casos de corrupció que afecten els seus socis de govern, Convergència.

En la sessió de control del ple de la cambra catalana, De Páramo ha retret a Junqueras que vagi a les llistes amb el partit més corrupte de Catalunya “sense exigir res a canvi” per lluitar contra aquesta “xacra”. No obstant això, ha abanderat el paper de Ciutadans en el pacte d’investidura amb el PP en exigir que “els imputats per corrupció marxin a casa”, mentre que Junqueras “va donar un xec en blanc a canvi de la seva cadira de vicepresident”.

Així mateix, li ha retret que entre ell i Puigdemont “es tapin mútuament els draps bruts” votant en contra de les múltiples sol·licituds de Cs perquè el President comparegui en el Parlament per explicar els casos de corrupció que afecten el seu partit: “Vostè tapa la corrupció a Convergència a canvi que ells tapin a ERC el ‘cas Vidal’”, ha conclòs.

Volver a ACTUALIDAD