Actualitat

Noemí de la Calle: “L’actitud del Govern a l’hora de solucionar la pobresa a Catalunya és la de l’incompliment: incompleix i menteix”

by cscatalunya — 14 juny 2017 @ 17:16
Comparte

La diputada destaca que Cs és el partit que més mesures socials ha presentat al Parlament i insta Puigdemont a convocar eleccions i “deixar pas a un govern que treballi per a tots els catalans”

“L’actitud del Govern a l’hora de solucionar la pobresa a Catalunya és la de l’incompliment: incompleix i menteix”. Així ho ha dit la diputada de Ciutadans (Cs) i portaveu del partit en Afers Socials, Noemí de la Calle, després de la compareixença del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, al ple del Parlament sobre la situació d’emergència social a Catalunya. En aquest sentit, ha alertat que les dades de pobresa han empitjorat: “hi ha molt treball per fer en matèria de dependència, habitatge, beques menjador, pobresa femenina, llistes d’espera o ajudes als autònoms”. Per això, ha instat Puigdemont a convocar eleccions autonòmiques per “deixar pas a un govern que treballi per a tots els catalans”.

“Cs és el partit que més mesures socials ha presentat al Parlament”, ha recordat Noemí de la Calle després de retreure als membres del Govern que el seu informe sobre la situació d’emergència a Catalunya “és una presa de pèl a tots els catalans” perquè “no és cert” que la Generalitat hagi impulsat el 80% de les mesures aprovades al ple sobre pobresa. I ha afegit que “només s’estan aplicant un 45% de les mesures i no de la millor manera”. 

“Ja no tenen excuses; els inventors de ‘l’Espanya ens roba’ estan ara al banquet dels acusats per robar a tots els catalans”, els hi ha enlletgit als membres de Convergència a l’hemicicle, després de demanar-los més inversió per pal·liar els efectes de la pobresa a Catalunya.

 

Volver a ACTUALIDAD