Actualitat

Carrizosa a Borràs: “Des de Cs no els permetrem que utilitzin els treballadors públics per celebrar un nou 9N”

by cscatalunya — 15 juny 2017 @ 10:37
Comparte

El portaveu parlamentari de Cs retreu al Govern que utilitzi els funcionaris per al seu “deliri separatista” i al President que no sàpiga quan retornarà les pagues extres que deu

Parlament de Catalunya, dijous 15 de juny del 2017. “Des de Ciutadans no els permetrem que utilitzin els treballadors públics per celebrar un nou 9N”. Així s’ha dirigit el portaveu de Ciutadans (Cs) al Parlament, Carlos Carrizosa, a la consellera de Governació, Meritxell Borràs, en referència a la situació “preocupant” que estan travessant els funcionaris a Catalunya en considerar-se “desprotegits” per part del Govern, que pretén“utilitzar-los com escuts humans” per dur a terme el desafiament separatista. Carrizosa considera una “falta de respecte” per part del Govern el fet de “crear llistes de funcionaris afins i contraris al seu deliri separatista”. Aquesta qüestió la van reconèixer l’ex senador d’ERC, Santi Vidal, i el diputat de Junts pel Sí, Lluís Llach, que s’ha absentat del debat de la interpel·lació de Cs per “no escoltar com va amenaçar els funcionaris” que no acatessin les lleis separatistes.

El portaveu de Cs al Parlament ha retret al Govern que utilitzi els treballadors públics per “al seu deliri separatista” i al President que no sàpiga quan els retornarà les pagues extres que deu, després que ahir la cap de l’oposició, Inés Arrimadas, li preguntés a Puigdemont i no sabés respondre.

Així mateix, Carrizosa ha criticat a Borràs que demà es reuneixi amb sindicats de funcionaris i no sigui per parlar del que els preocupa, que és “com pretén organitzar aquest no referèndum de l’1 d’octubre si la norma que li ha de donar cobertura és anul·lada pel Tribunal Constitucional”, segons han explicat ells mateixos en reunir-se amb representants de Ciutadans.

“Vostè no transmet tranquil·litat als funcionaris i per això ells elaboren protocols per protegir-se de la seva Consellera”, ha advertit, i ha afegit: “Els funcionaris volen protegir-se no només de ser sancionats per no complir les seves ordres, sinó també de no ser assenyalats pels seus caps de l’administració”.

Volver a ACTUALIDAD