Actualitat

Noemí de la Calle: “La L9 és el gran nyap de CDC, ERC i el PSC que han fet un pacte de silenci perquè no se sàpiga on han anat els diners”

by cscatalunya — 15 juny 2017 @ 16:33
Comparte

La diputada de Cs assegura que “si el Govern té temps per convocar cimeres per repetir el 9N, també hauria de fer-ho per a alguna cosa tan necessària com és la L9 del metro”

“La L9 és el gran nyap de Convergència, ERC i el PSC que han fet un pacte de silenci perquè no se sàpiga on han anat els diners”. Així ho ha dit la diputada de Ciutadans (Cs), Noemí de la Calle, després que el Parlament hagi rebutjat la moció sobre la línia 9 del metro a L’Hospitalet de Llobregat en la que Cs demanava un estudi detallat dels sobrecostos, la revisió dels contractes amb les concessionàries i un calendari de finalització de les obres.

De la Calle ha assegurat que “si el Govern té temps per convocar cimeres per repetir el 9N, també hauria de fer-ho per a alguna cosa tan necessària com és la L9 del metro” perquè “aquí no serveix d’excusa donar la culpa a Madrid” ja que “la línia 9 és una competència de la Generalitat”.

La diputada de la formació taronja ha recordat que “teníem 2.000 milions d’euros i un termini de 5 anys, quan han passat 15 anys i ja anem pels 6.000 milions d’euros”. “El temps ha passat i els diners s’han esfumat, dilapidant el triple del pressupostat” ha dit.

De la Calle li ha recriminat a JxSí que hagi votat en contra de la moció perquè “són incapaços de fer autocrítica” i “votar a favor seria reconèixer el seu fracàs, la seva implicació en aquest nyap”, mentre que al PSC li ha dit que “només miren les enquestes a l’hora de votar”.

Volver a ACTUALIDAD