Actualitat

De Parámo: “Puigdemont li té por a la democràcia i als resultats per això vol un debat a mida al Congrés”

by cscatalunya — 17 juny 2017 @ 12:17
Comparte

El secretari de Comunicació de Cs assegura que “la solució a la crisi interna del PSOE no pot ser posar-se a les mans de ‘Demolicions Iglesias’, podemitzar-se i intentar sumar amb els partits separatistes. A Rajoy cal guanyar-lo a les urnes"

“Puigdemont li té por a la democràcia i als resultats per això vol un debat a mida al Congrés”. Així ho ha dit el Secretari de Comunicació de Ciutadans (Cs) i portaveu adjunt en el Parlament, Fernando de Páramo, després que el President de la Generalitat, Carles Puigdemont, hagi enviat una carta al Congrés dels Diputats per exposar el seu projecte separatista.

De Páramo considera que “Puigdemont es creu que el Parlament és seu i ara vol imposar les seves pròpies condicions al Congrés dels Diputats” quan “els demòcrates hem d’acceptar els resultats democràtics”.

El secretari de Comunicació de Cs també ha considerat “lamentable” que encara no s’hagi reunit la Junta de Seguretat perquè “la mala gestió del Govern i la seva obsessió amb la independència ho acabem pagant tots”. De Páramo ha dit que el govern de Puigdemont “és incapaç de preocupar-se pels problemes reals dels catalans independentment de la bandera que cadascú tingui penjada al seu balcó”.

El diputat de la formació taronja també ha dit que “la solució a la crisi interna del PSOE no pot ser posar-se a les mans de ‘Demolicions Iglesias’, podemitzar-se i intentar sumar amb els partits separatistes. A Rajoy cal guanyar-lo a les urnes”. I ha afegit que “l’única cosa que preocupa a Pedro Sánchez, des que ha posat un peu a Ferraz, és mirar pel retrovisor a l’esquerra”.

De Páramo ha parlat també sobre el nou partit anomenat ‘Lliures’ encara que creu que “són les mateixes cares amb les mateixes idees” quan “Catalunya necessita una alternativa de govern que no sigui part del problema sinó de la solució”. En aquest sentit, ha recordat que Ciutadans encapçala un “projecte nou, net, sense motxilles i sense corrupció”. Per això, li ha demanat de nou a Puigdemont “que convoqui eleccions de debò amb urnes de debò” per tenir “un govern que no robi, que sigui net i que no estigui obsessionat per separar-nos”.


 

Volver a ACTUALIDAD