Actualitat

De Páramo en relació a l’Agència Tributària: “No hi ha diners per a les llistes d’espera en sanitat ni perquè els llibres de text siguin gratuïts, però sí per a un nou ‘xiringuito d’Estat'”

by cscatalunya — 20 juny 2017 @ 12:42
Comparte

De Páramo, després de demanar al Congrés que es reuneixi la Junta de Seguretat: “Som tots els catalans els que paguem la falta de responsabilitat del Govern d'Espanya i la incapacitat de gestionar de la Generalitat”

Parlament de Catalunya, dimarts 20 de juny del 2017. “No hi ha diners per a les llistes d’espera en sanitat ni perquè els llibres de text siguin gratuïts, però sí per a un nou ‘xiringuito d’Estat’”. Així ho ha advertit el Secretari de comunicació de Ciutadans (Cs) i portaveu adjunt en el Parlament, Fernando de Páramo, després que Cs hagi portat la Llei de l’Agència Tributària al Consell de Garanties Estatutàries (CGE) perquè considera que “no és més que una duplicitat” que volen engegar el President de la Generalitat, Carles Puigdemont, i el vicepresident, Oriol Junqueras, però “no és el que necessita Catalunya en aquest moment”.

D’altra banda, el Secretari de comunicació de Cs ha anunciat que el seu grup parlamentari al Congrés ha registrat una PNL per instar al ministeri d’Interior a convocar “amb urgència la Junta de Seguretat després de 8 anys”. “Som tots els catalans els que paguem la falta d’entesa entre el govern d’Espanya i la Generalitat”, ha avisat De Páramo, que ha criticat també “la irresponsabilitat del govern d’Espanya” i la “incapacitat de gestionar” de la Generalitat. Així mateix, ha abanderat el paper “determinant” de Ciutadans en el Parlament i també al Congrés per “tenir la vista posada a Catalunya” i en les qüestions que els preocupen.

De Páramo també ha explicat que en la Junta de Portaveus celebrada aquest matí a la cambra catalana Ciutadans ha tornat a exigir -per setena vegada- la compareixença del President sobre els casos de corrupció que afecten Convergència i en els quals s’implica a un company de partit, Germà Gordó.

Malgrat que tota l’oposició ha estat a favor de la proposta de Cs, la CUP ha posat com “excusa” que “necessita temps per pensar” si acceptaran o no que Puigdemont doni explicacions. “Imagino que hauran de revisar aquests pactes de silenci que tenen amb Convergència o demanar-los alguna cosa a canvi com van fer en el seu moment amb Artur Mas”, ha manifestat De Páramo, i ha advertit: “Estarem pendents de si finalment la CUP decideix que el senyor Puigdemont ha de comparèixer pels casos de corrupció o si, en cas contrari, invoca al ‘tot per la independència’ i torna a fer els ulls grossos”.

Volver a ACTUALIDAD