Actualitat

Arrimadas: “Mentre el Govern té una sola prioritat, Cs treballa amb sindicats, emprenedors, empreses i autònoms perquè les nostres prioritats són les mateixes que les del conjunt de catalans”

by cscatalunya — 21 juny 2017 @ 12:59
Comparte

La portaveu nacional de Cs demana “responsabilitat i diàleg” al govern d'Espanya i a la Generalitat per convocar la Junta de Seguretat i adverteix que en temes de seguretat s'han de deixar al marge les “discrepàncies polítiques”

Sant Feliu de Llobregat, dimecres 21 de juny del 2017. “Mentre el Govern té una sola prioritat, Cs treballa amb sindicats, emprenedors, empreses i autònoms perquè les nostres prioritats són les mateixes que les del conjunt de catalans”. Així ho ha manifestat la portaveu nacional de Ciutadans (Cs) i cap de l’oposició a Catalunya, Inés Arrimadas, després d’acudir al centre d’innovació i desenvolupament d’Almirall, que forma part de les visites habituals que fa la formació taronja per “escoltar els diferents sectors, conèixer les seves preocupacions i apostar per la innovació com a motor econòmic del futur”.

Arrimadas ha reiterat el compromís de Ciutadans per “atreure a Barcelona l’Agència Europea del Medicament” després del Brexit i ha demanat “aprofitar l’oportunitat” i el talent per apostar per la innovació.

D’altra banda, en referència a la convocatòria de la Junta de Seguretat que no se celebra des del 2009, la portaveu nacional de Ciutadans ha exigit “responsabilitat, generositat i diàleg” al govern d’Espanya i a la Generalitat perquè considera que en una qüestió tan important com és la seguretat dels ciutadans tots dos governs “han de deixar al marge les discrepàncies polítiques” i posar-se d’acord per celebrar-la. Així mateix, ha recordat que Ciutadans ha registrat al Congrés dels Diputats una PNL per instar al ministeri d’Interior a “col·laborar” perquè es pugui convocar “al més aviat possible”.

Volver a ACTUALIDAD