Actualitat

Arrimadas: “Ciutadans està preparat per governar a Catalunya, reconduir la situació i treballar pel que realment importa”

by cscatalunya — 22 juny 2017 @ 18:32
Comparte

La líder de l'oposició a Catalunya adverteix: “Junqueras és la ganga del 3% de Convergència perquè els tapa tot; Són Junts pel Sí al monotema únicament i Junts pel No a la resta”

Sant Vicenç dels Horts, dijous 22 de juny del 2017. “Ciutadans està preparat per governar a Catalunya, reconduir la situació i treballar pel que realment importa”. Així ho ha dit la portaveu nacional de Ciutadans (Cs) i cap de l’Oposició a Catalunya, Inés Arrimadas, a un ‘encuentro ciudadano’ a Sant Vicenç dels Horts, on ha reclamat al govern de la Generalitat que deixi de “perdre el temps i els diners dels catalans” parlant del monotema i deixi pas a un govern liderat per Ciutadans que recuperi “el consens polític i social a Catalunya i que parli del que ens uneix”, que arribarà a través d’unes eleccions catalanes amb “urnes de veritat”.

Acompanyada pel portaveu del grup municipal, Carlos Gómez, i pel diputat Martín Barra, Inés Arrimadas ha abanderat el paper de la formació taronja tant al Parlament com al Congrés per fer “propostes assenyades i realistes” que beneficien als catalans i al conjunt d’espanyols, com el complement taronja per a joves, infraestructures com el Corredor Mediterrani o l’augment del permís per paternitat. “No fem promeses que no es poden complir; per mentir ja estan els vells partits”, ha afegit.

Així mateix, ha defensat el treball que fa Cs per lluitar contra la corrupció, exigint mesures per acabar amb aquesta xacra al PP en l’acord d’investidura. No obstant això, “a Puigdemont li encanta parlar del monotema del 9N, però no de corrupció”, ha avisat Arrimadas, després de recordar que des de Cs se li ha demanat fins a set vegades que doni explicacions al Parlament sobre els casos de corrupció que afecten Convergència, però ERC i la CUP “ho han evitat pel ‘tot per la independència’”. “Junqueras és la ganga del 3% de Convergència perquè els tapa tot; Són Junts pel Sí al monotema únicament i Junts pel No a la resta”, ha afegit.

La cap de l’oposició ha retret Puigdemont que “no governi ni per als independentistes” perquè està prometent-los una cosa que ells mateixos saben que no faran. En aquest sentit, ha afirmat que “l’única bona notícia que Puigdemont hagi posat data per a la repetició del 9N és que quan arribi aquesta data i es vegi que no ho han fet el Govern posarà les urnes de veritat”.

Volver a ACTUALIDAD