Actualitat

Carrizosa: “A JxSí i la CUP els han tornat a treure targeta groga perquè no atropellin els drets de l’Oposició canviant les regles del joc a la meitat del partit”

by cscatalunya — 23 juny 2017 @ 11:48
Comparte

Cs presenta un escrit al Consell de Garanties Estatutàries amb l'informe dels lletrats del Parlament “que ha donat la raó a una Oposició que representa a la majoria dels catalans”

“A JxSí i la CUP els han tornat a treure targeta groga perquè no atropellin els drets de l’Oposició canviant les regles del joc a la meitat del partit”. Així ho ha dit el portaveu parlamentari de Ciutadans (Cs), Carlos Carrizosa, després que la seva formació hagi presentat un escrit al Consell de Garanties Estatutàries amb l’informe dels lletrats del Parlament en el qual reclamen protecció al ‘dret de les minories’ en la reforma del reglament de la cambra catalana. I ha destacat que aquest informe “ha donat la raó a una Oposició que representa a la majoria dels catalans”.

En una roda de premsa al Parlament, ha recordat que la Mesa va denegar aquest mateix informe dels lletrats i que JxSí va rebutjar la compareixença d’experts que demanava l’Oposició: “Pretenen degradar la qualitat democràtica de les institucions que representen a tots els catalans”. Davant d’aquesta situació, ha constatat que els membres de JxSí “són els que es diuen demòcrates i alhora es creuen els propietaris del Parlament i els amos de Catalunya”.

Volver a ACTUALIDAD