Actualitat

Roldán al Govern: “Deixin de vendre fum i donin pas a unes eleccions de veritat perquè els catalans escullin una alternativa de govern per a tots els catalans”

by cscatalunya — 25 juny 2017 @ 10:27
Comparte

La diputada de Cs demana a Puigdemont i Junqueras que “deixin d'enganyar als seus propis votants prometent-los la repetició d'un 9N que no es podrà fer”

Barcelona, diumenge 25 de juny del 2017. “Deixin de vendre fum i donin pas a unes eleccions de veritat perquè els catalans escullin una alternativa de govern per a tots els catalans”. Així s’ha dirigit la diputada de Ciutadans (Cs) per Tarragona, Lorena Roldán, al president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i al vicepresident, Oriol Junqueras, a qui els ha demanat que “reconeguin que s’han equivocat i que aquesta repetició del 9N no es podrà fer”. En declaracions als mitjans de comunicació, Roldán ha demanat posar les urnes “de veritat” perquè els catalans “puguin escollir entre un president com Junqueras, obsessionat amb treure’ns de la resta Espanya i de la Unió Europea, o una presidenta com Inés Arrimadas, amb un projecte per a tots”.

Lorena Roldán ha demanat al “tripartit separatista” de Convergència, ERC i la CUP que deixi de “frustrar a la societat catalana” i “d’enganyar als seus propis votants” prometent-los una cosa que ells mateixos saben que “no es podrà fer”. I també els ha retret que portin tants anys “perdent el temps, els diners i les oportunitats de tots” parlant del monotema, en lloc de fer-ho sobre la “lluita contra la corrupció o posar data per acabar la L9 del Metro”.

Volver a ACTUALIDAD