Actualitat

Lorena Roldán: “A Cs demanem a Puigdemont que deixi de fer actes sobre la repetició del 9N i convoqui eleccions per canviar de govern i no de passaport”

by cscatalunya — 2 juliol 2017 @ 11:37
Comparte

La diputada de Cs en referència als actes del dimarts sobre “el 9N bis”: “Preferiríem que la Generalitat fes actes per a acabar amb la corrupció o els barracons a Catalunya”

“A Cs demanem a Puigdemont que deixi de fer actes sobre la repetició del 9N i convoqui eleccions per canviar de govern i no de passaport”. Així ho ha dit la diputada de Ciutadans (Cs), Lorena Roldán, en referència els actes del pròxim dimarts en els quals la Generalitat anunciarà nous detalls del “9N bis”. “La Generalitat està fent promeses que sap que no pot complir”, ha alertat en declaracions als mitjans de comunicació a la seu del partit a Barcelona. I, davant d’aquesta situació, ha insistit al president del Govern, Carles Puigdemont, en la necessitat de “deixar pas a un govern que no estigui obsessionat amb separar als catalans de la resta d’Espanya i treure’ls de la UE i que treballi per a tots els ciutadans”.

“A Cs preferiríem que Puigdemont i Junqueras facin actes per a parlar de com acabem amb la corrupció o amb els barracons; volem que deixin d’amagar-se darrera dels seus diputats i donin explicacions al Parlament davant l’Oposició”, ha declarat.

En resposta a la pregunta d’un periodista sobre l’acte d’alcaldes independentistes en suport al referèndum, que va tenir lloc ahir en la Universitat de Barcelona, la diputada de Cs ha destacat que “va ser només un acte més de tots els que estan acostumats a fer” i ha lamentat que aquests alcaldes “van demostrar que estan al servei del projecte separatista i no dels seus municipis i els seus ciutadans”. “Només representen al 43% de la població a Catalunya i això demostra que cada vegada són menys”, ha afegit.

Volver a ACTUALIDAD