Actualitat

Cs sol·licita la compareixença del director de l’Agencia Catalana de Residus perquè expliqui la situació de l’abocador de Vacamorta

by cscatalunya — 3 juliol 2017 @ 15:31
Comparte

El diputat de Cs per Girona, Jean M. Castel, exigeix al conseller de Territori “més fets i menys paraules” i considera “irresponsable” la inacció del Govern davant d’aquest abocador

El diputat de Ciutadans (Cs) per Girona, Jean M. Castel, ha anunciat que el seu partit ha sol·licitat la compareixença del director de l’Agencia Catalana de Residus, Josep Maria Tost, perquè “expliqui la situació de l’abocador de Vacamorta en seu parlamentària”, després que la Generalitat no hagi pres mesures tal i com li va exigir el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya al 2015. “És inadmissible i una irresponsabilitat que el Govern no restauri aquest paratge i una mostra més de desobediència als tribunals”, ha afegit.

D’altra banda, el diputat de Cs ha registrat a la cambra catalana preguntes escrites al Departament de Territori sobre aquesta qüestió i ha instat al conseller Josep Rull a “posar menys literatura i més acció als problemes dels ciutadans”. Així mateix, considera que “cal una partida pressupostària destinada a solucionar fets com aquests” i ha lamentat que les prioritats del Govern “van quedar reflectides als Pressupostos” en referència al projecte separatista de la Generalitat.

“Ens sorprèn que un ajuntament governat per ERC, que forma part del govern de Generalitat, no tingui ni la urgència ni la voluntat d’aportar les solucions oportunes”, ha dit Jean M. Castel.

Volver a ACTUALIDAD