Actualitat

Carrizosa a Puigdemont: “Convoqui eleccions i deixi pas a un govern constitucionalista que ofereixi respostes i no invents que no van enlloc”

by cscatalunya — 5 juliol 2017 @ 08:49
Comparte

El portaveu parlamentari de Cs critica, en una entrevista a RNE, que “el tripartit separatista faci performances” en lloc de fer “un acte democràtic en el ple del Parlament, on es debat i es vota”

Barcelona, dimecres 5 de juliol del 2017. “Demanem a Puigdemont que convoqui eleccions i deixi pas a un govern constitucionalista que ofereixi respostes i no invents que no van enlloc”. Així ho ha dit el portaveu de Ciutadans (Cs) al Parlament, Carlos Carrizosa, l’endemà de la presentació de la “Llei separatista” que han protagonitzat els partits independentistes, la qual cosa ha qualificat de “performance”.

En una entrevista en ‘El Matí’ de Ràdio 4, Carrizosa ha retret al “tripartit separatista” que estigui “perdent el temps, els diners i les oportunitats dels catalans” parlant només del monotema que “no va enlloc”, la qual cosa, ha assegurat, “els passarà factura en unes noves eleccions”.

“A Puigdemont li agrada molt fer teatres i performance, però no li agrada fer un acte democràtic en el ple del Parlament, on es debat i es vota”, ha manifestat Carrizosa. A més, ha advertit que el desafiament separatista no “pot durar molt més” perquè els mateixos partits que el formen “estan dividits”, com s’ha demostrat després del cessament del ja exconseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, “per dir en públic el que reconeixen en privat” que l’1 d’octubre no hi haurà un referèndum a Catalunya.

Volver a ACTUALIDAD