Actualitat

Cs aconsegueix que el Parlament aprovi mesures en matèria econòmica i d’afers socials per a la província de Tarragona

by cscatalunya — 5 juliol 2017 @ 15:24
Comparte

La diputada per Tarragona, Lorena Roldán, celebra que es tiri endavant per unanimitat la iniciativa de Cs per estudiar la demanda de places en centres de la tercera edat a Roda de Berà

La diputada de Ciutadans (Cs) per Tarragona, Lorena Roldán, ha celebrat que la cambra catalana hagi aprovat les propostes de Cs en matèria d’Afers Socials en benefici dels tarragonins: “Hem aconseguit que es garanteixi l’adequació de la residència pública de persones grans ‘La Mercè’ perquè totes les places de les quals disposen puguin ser ocupades”. A més, ha celebrat que tots els partits hagin votat a favor d’estudiar la demanda de places en centres per a la tercera edat a Roda de Berà i de dedicar els recursos necessaris per cobrir-les totes. I s’ha mostrat “molt satisfeta” que s’hagin tirat endavant d’altres propostes de Cs com la d’assegurar el servei de Desenvolupament i Atenció Precoç a la Infància a les Terres de l’Ebre, d’acord amb les necessitats en aquest territori.

Per la seva banda, el també diputat de Cs per Tarragona, Francisco Domínguez, ha lamentat que en la comissió de Territori s’han rebutjat les propostes del seu partit per a “que el Corredor del Mediterrani sigui una realitat al 2030 o per garantir la interconnexió entre els trens Euromed que paren a l’estació Llogaret-Amposta-Tortosa i els autobusos que van a Amposta, Tortosa i altres poblacions properes”, entre d’altres mesures. I ha criticat que el grup del Govern, JxSí, s’hagi oposat a resoldre els problemes de cobertura de la TDT en municipis com el de Godall i a negociar amb el Govern d’Espanya inversions per a la descontaminació de l’embassament de Flix.

Durant la comissió de Medi Ambient, Francisco Domínguez ha retret a JxSí que hagi votat en contra d’una proposta de Cs tot i que el seu partit hagi acceptat l’esmena del grup del Govern al punt sobre l’elaboració d’un estudi detallat sobre les actuacions per frenar l’erosió del Delta i mantenir la qualitat de l’aigua en les badies del Fangar i Alfacs. I els ha enlletgit que també hagin rebutjat altres propostes de Cs com la de “millorar els recursos humans i materials destinats al Parc Natural del Delta de l’Ebre” per a la conservació d’aquest espai que és “un dels ecosistemes més importants del sud d’Europa”. 

En la comissió d’Economia, el diputat Antonio Espinosa ha destacat que s’ha aprovat per unanimitat la Proposta de Resolució de Cs per presentar en el Parlament un informe sobre l’estat actual i les previsions de desenvolupament del projecte d’ampliació del Centre Recreatiu i Turístic de Vila-seca i Salou. I també per unanimitat s’ha aprovat “fer un seguiment de la realitat econòmica de les cooperatives agràries de Catalunya amb secció de crèdit per avaluar la seva solvència”, ha explicat.

Volver a ACTUALIDAD