Actualitat

Laura Vílchez: “És una falta de respecte que la consellera Bassa trigui 18 mesos en venir al Parlament a contestar les preguntes de l’Oposició”

by cscatalunya — 11 juliol 2017 @ 17:20
Comparte

Cs posposa les seves preguntes sobre la situació de la infància a Catalunya fins a la propera sessió de la comissió perquè puguin incloure's totes en l'ordre del dia, “incloses les incòmodes”

“És una falta de respecte que la consellera Bassa trigui 18 mesos en venir al Parlament a contestar les preguntes de l’Oposició”. Així ho ha dit la portaveu de Ciutadans (Cs) en la comissió d’Infància, Laura Vílchez, abans que la consellera d’Afers Socials, Dolors Bassa, no hagi comparegut en la cambra catalana per parlar sobre la situació de la infància a Catalunya perquè l’Oposició ha decidit posposar les seves preguntes a la propera sessió perquè entrin totes, “incloses les incòmodes”. I ha recordat que la Mesa d’aquesta comissió “havia aprovat que aquestes preguntes s’afegissin”.

“Bassa ja trigava 17 mesos en venir al Parlament a parlar dels temes que afecten a la infància i, ara, seran més”, ha lamentat després d’esperar que comparegui el més aviat possible dins d’aquest període de sessions.

Volver a ACTUALIDAD