Actualitat

Carrizosa a Borràs: “La seva estratègia es repeteix: primer amenacen als treballadors públics, després fan performances i al final culpen als voluntaris i als funcionaris”

by cscatalunya — 12 juliol 2017 @ 10:10
Comparte

El portaveu parlamentari de Cs retreu a la consellera que “no es reuneixi amb els sindicats majoritaris dels treballadors i sí amb els que tenen la seva seu pegada a la d'ERC”

“La seva estratègia es repeteix: primer amenacen als treballadors públics, després fan performances i al final culpen als voluntaris i als funcionaris”. Així l’hi ha dit el portaveu de grup parlamentari de Ciutadans (Cs), Carlos Carrizosa, en una pregunta al Govern sobre la situació dels treballadors públics a Catalunya. I li ha preguntat a la consellera de Governació, sense obtenir resposta, “quina protecció jurídica ofereix el seu govern a aquest col·lectiu”, després que la Generalitat anunciés que la llei separatista prevaldria a la resta de lleis, en “un intent de derogar l’Estatut i la Constitució”.

“El seu Govern no és de fiar, vol repetir el 9N i passar-li el mort als funcionaris, com ho van fer llavors”, ha manifestat en la sessió de control a la Generalitat al ple del Parlament.

En relació a la ‘sessió informativa’ de l’Assemblea Nacional de Catalunya (ANC) sobre el paper dels funcionaris en l’1-O -i a la que només van assistir representants de la Intersindical-CSC-, Carlos Carrizosa ha alertat que es va parlar de “repetir el 9N”. I ha criticat que Borràs només es reuneixi amb ells, que només tenen sis representants enfront dels 1072 que tenen els quatre sindicats més representatius, “amb els quals el Govern no es reuneix ja que aquests no tenen la seva seu pegada a la d’ERC al carrer Calàbria”.

Volver a ACTUALIDAD