Actualitat

De Páramo a Junqueras: “El 9Nbis no té ni urnes ni cens; és encara un nyap més gran que el 9N on vostè mateix comptava els vots”

by cscatalunya — 12 juliol 2017 @ 11:07
Comparte

El secretari de Comunicació de Cs aposta perquè Junqueras “deixi d'intentar ser l'home bo, el ‘Sant Procés', i treballi per invertir els 6 milions d'euros que anava a destinar a un nou 9N en educació, sanitat i polítiques socials"

“El 9Nbis no té ni urnes ni cens; és encara un nyap més gran que el 9N on vostè mateix comptava els vots”. Així l’hi ha dit el Secretari de comunicació de Ciutadans (Cs) i portaveu adjunt en el Parlament, Fernando de Páramo, al vicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueras, en la sessió de control en el Parlament.

De Páramo li ha recordat a Junqueras que “no pot gastar-se els diners de tots els catalans a repetir un nou 9N” perquè “l’hi ha dit el seu Consell de Garanties Estatutàries (CGE) i el Tribunal Constitucional (TC)”.

El portaveu adjunt de Cs li ha demanat a Junqueras que “deixi d’intentar ser l’home bo, el ‘Sant Procés’, i treballi per invertir els 6 milions d’euros que anava a destinar a un nou 9N en educació, sanitat i polítiques socials” i ha posat exemples concrets com pagar a “160 professors d’educació secundària a l’any, 250 educadors d’educació infantil a l’any, 1000 places d’escoles bressol, 3000 matrícules universitàries a l’any, 600 places residencials o 5 vegades el fons de pobresa energètica”. 

De Páramo ha afegit que “aquests 6 milions d’euros caiguts del cel, són els mateixos que van robar els seus socis de govern en el cas Palau”.

Volver a ACTUALIDAD