Actualitat

Arrimadas: “Per ser Conseller no calen estudis ni currículum, només cal ser molt independentista i tenir el carnet de l’ANC”

by cscatalunya — 14 juliol 2017 @ 20:35
Comparte

La líder de l’Oposició a Catalunya assegura que en l'1-O es "constatarà una nova mentida i un nou fracàs de Puigdemont perquè no hi haurà urnes de veritat"

 

Terrassa, divendres 14 de juliol del 2017

“Per  ser Conseller no calen estudis ni currículum, només cal ser molt independentista i tenir el carnet de l’ANC”. D’aquesta manera s’ha referit la Cap de l’Oposició de Ciutadans (Cs) a Catalunya, Inés Arrimadas, als canvis al Govern de la Generalitat realitzats avui pel President Carles Puigdemont. Arrimadas ha criticat que la trajectòria de molts dels consellers no tingui res a veure amb el paper que se’ls ha assignat perquè “no els importa governar i només estan obsessionats en parlar del monotema: separar-se d’Espanya i de la UE”. “Fan discursos fora de la realitat i allunyats dels problemes dels ciutadans”, ha manifestat.

En un acte celebrat aquesta tarda a Terrassa, que ha comptat amb la presència dels regidors locals i el diputat Joan García, la líder de Cs a Catalunya ha destacat que des de Ciutadans s’impulsa “la política útil”. I en aquest sentit ha enumerat alguns dels èxits aconseguits per la formació taronja com que els que guanyin menys de 14.000 euros a l’any no hagin de pagar l’IRPF, l’ampliació del permís de paternitat o l’aprovació de la ‘Llei Taronja’ per afavorir els autònoms.

 “Els polítics hem de solucionar problemes i no generar-ne més”, ha afirmat la líder de Cs que ha apostat també perquè els que governen siguin professionals que sàpiguen el que és treballar i gestionar els serveis públics. En aquest sentit ha recordat que el grup parlamentari de Ciutadans és “l’únic que compta amb metges, professors o enginyers que poden fer propostes sensates i realistes perquè saben del que parlen”

Finalment Arrimadas ha afirmat que l’1-O es constatarà “una nova mentida i un nou fracàs de Puigdemont” perquè no hi haurà urnes de veritat. I ha celebrat que el Govern s’hagi posat “data de caducitat”. “Estarem esperant que posi les urnes de veritat per aixecar les catifes de la corrupció, la Generalitat necessita aire fresc, gent professional, assenyada, realista i dialogant”, ha sentenciat la líder de Cs que ha afirmat que “les urnes de veritat seran una oportunitat d’or per recuperar el futur de Catalunya “

Volver a ACTUALIDAD