Actualitat

Roldán: “Puigdemont ha de reconèixer el seu fracàs i convocar unes eleccions de veritat”

by cscatalunya — 15 juliol 2017 @ 10:54
Comparte

La diputada de Cs, Lorena Roldán, anuncia que el seu grup parlamentari ha demanat “la compareixença urgent de Puigdemont” davant del Parlament per explicar “els cessaments del seu Govern”

Barcelona, dissabte 15 de juliol del 2017

“Puigdemont ha de reconèixer el seu fracàs i convocar unes eleccions de veritat”. Això és el que ha dit la diputada de Ciutadans (Cs) al Parlament de Catalunya, Lorena Roldán, arran dels últims canvis al Govern de la Generalitat. I ha demanat al President de la Generalitat que “convoqui eleccions autonòmiques on els catalans puguem triar un govern que no estigui obsessionat per fer-nos fora d’Espanya i de la Unió Europea”.

En declaracions als mitjans de comunicació, la diputada de Cs ha destacat que els canvis al si del Govern demostren “la crisi i la divisió que hi ha entre Convergència i ERC”. I ha subratllat que “Puigdemont està ‘game over’” perquè “no té suport intern, cobertura legal ni suport internacional”, en relació a les recents declaracions del President de la Comissió Europea, Jean-Claude Juncker en que reiterava que Catalunya quedaria fora de la UE si se separa d’Espanya.

Així mateix Lorena Roldán ha anunciat que el seu grup parlamentari ha registrat una petició, que des debatrà en la propera Junta de Portaveus, en la que es reclama “la compareixença urgent” del President de la Generalitat en un Ple Extraordinari,  per donar explicacions sobre “els cessaments que ha fet en el seu Govern”. Roldán ha explicat que aquesta petició compta amb el suport dels partits de l’oposició.

Volver a ACTUALIDAD