Actualitat

De Páramo: “Puigdemont ha perdut els papers ja no li interessen els catalans, només li interessa la independència”

by cscatalunya — 16 juliol 2017 @ 11:48
Comparte

• El Secretari de Comunicació de Cs, critica que Pedro Sánchez estigui "més preocupat per Podemos que pels espanyols, ja no sabem on acaba el PSOE i comença Podemos"

Barcelona, ​​diumenge 16 de juliol de 2016.

“Puigdemont ha perdut els papers ja no li interessen els catalans, només li interessa la independència”. Així ho ha afirmat el secretari de Comunicació de Ciutadans (Cs), Fernando de Páramo, en declaracions als mitjans de comunicació.

“A Puigdemont no li importa si els consellers saben d’educació o sanitat o quina és la seva trajectòria professional, només li importa si tenen carnet de l’ANC“, ha afirmat el dirigent de la formació taronja. De Páramo ha acusat el President de la Generalitat de propiciar que l’ANC governi Catalunya: “han anat colonitzant espais com la presidència del Parlament i ara el govern de la Generalitat”, en referència a la nova consellera d’Educació. “L’única obsessió de Puigdemont és la independència, no els catalans”, ha sentenciat el secretari de Comunicació de Cs.

Pel que fa a la proposta de reforma Constitucional del PSOE, De Páramo ha assegurat que des del seu formació s’aposta per “reformar i actualitzar la Constitució per millorar la vida dels espanyols” però no per “acontentar els que mai estaran contents perquè només volen la independència”. Pel secretari de Comunicació de Cs, la proposta del PSOE semblava “redactada mà a mà entre Sánchez i Carod Rovira”. I ha lamentat que el líder socialista “assumeixi el model fracassat dels tripartits a Catalunya”. “Pedro Sánchez està més preocupat per Podemos que pels espanyols, no sabem on acaba el PSOE i on comença Podemos”, ha afirmat el dirigent de Cs.

Finalment D’Páramo ha assegurat que “Puigdemont no s’atreveix a convocar les eleccions autonòmiques i només vol allargar el seu fracàs”, i l’ha instat a posar “urnes de veritat perquè els catalans puguem triar un projecte que defensa una Catalunya dins d’Espanya i de la Unió Europea”.

Volver a ACTUALIDAD