Actualitat

Jorge Soler assegura que en el Govern “hi haurà més cessaments” perquè Puigdemont “només vol a independentistes en el seu Govern”, després de la dimissió de Batlle

by cscatalunya — 17 juliol 2017 @ 11:28
Comparte

El portaveu de Cs en Salut i la líder del partit a l'Ajuntament de Barcelona reclamen al Conseller Comín que “es prengui seriosament l'aposta pel sistema sanitari”, després d'una visita a l'Hospital del Mar

Barcelona, dilluns 17 de juliol del 2017. El diputat de Ciutadans (Cs) i portaveu a la comissió de Salut del Parlament, Jorge Soler, ha assegurat que en el Govern “hi haurà més cessaments” perquè el President de la Generalitat, Carles Puigdemont, “només vol a independentistes en el seu Govern”. Ho ha dit després de conèixer la dimissió del fins ara director dels Mossos d’Esquadra, Albert Batlle, pocs dies després que s’hagi produït el cessament d’alguns Consellers que reconeixien “la veritat” en admetre que l’1-O no hi haurà un referèndum a Catalunya.

En declaracions als mitjans de comunicació després de visitar l’Hospital del Mar juntament amb la líder de Cs a l’Ajuntament de Barcelona, Carina Mejías, Jorge Soler ha lamentat que “a Puigdemont no li importi” la trajectòria professional dels seus Consellers, sinó que “siguin de l’ANC”, tot i que ell sap que “portarà tots els catalans al fracàs amb la repetició del 9N”.

Tot i així, ha celebrat que existeixi una alternativa democràtica a Catalunya com Ciutadans que “presenta propostes socials i econòmiques en el Parlament”. En una de les seves visites habituals a entitats i hospitals catalans, Jorge Soler ha reclamat al conseller de Salut, Toni Comín, que “es prengui seriosament l’aposta pel sistema sanitari” com fan des de la formació taronja, presentant mesures per “millorar els recursos o desplegar un millor sistema d’urgències”, entre altres.

Volver a ACTUALIDAD