Actualitat

Carlos Carrizosa, sobre la compra d’urnes en secret: “L’opacitat del Govern és incompatible amb la democràcia”

by cscatalunya — 19 juliol 2017 @ 08:21
Comparte

El portaveu de Cs en el Parlament adverteix que l'1-O el Govern “ja no podrà traspassar la línia vermella” i haurà de convocar eleccions democràtiques

Barcelona, dimecres 19 de juliol de 2017. “L’opacitat del Govern és incompatible amb la democràcia”. Així ho ha dit el portaveu de Ciutadans (Cs) en el Parlament, Carlos Carrizosa, en referència a la compra d’urnes que el govern de la Generalitat pretén dur a terme d’amagat de cara a la repetició del 9N per esquivar les decisions judicials per part del Govern d’Espanya. En una entrevista a ‘Es la Mañana de Federico’, Carrizosa ha advertit que “la major part dels catalans estan farts” d’un govern que fa “el ridícul nacional i internacional” i per això ha reclamat novament unes eleccions democràtiques a Catalunya. “Per sort s’han fixat la data de l’1-O, on es veurà que no podran traspassar la línia vermella i hauran de convocar eleccions”, ha manifestat.

Quan arribi aquest moment, és necessari que tant els socialistes a Catalunya com Podemos “triïn entre un govern constitucionalista o un govern separatista”. “Espero que s’imposi el seny”, ha afegit, encara que també ha avisat que després de les últimes discrepàncies “no es pot esperar res bo” de Podemos, tenint en compte que l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha dit que posarà les facilitats per celebrar un altre 9N.

Carlos Carrizosa també s’ha referit al nomenament de Pere Soler com a nou director general dels Mossos d’Esquadra, que considera desafortunat per les declaracions que va fer en contra dels espanyols. “Que doni la cara en el Parlament i expliqui si segueix pensant que la major part dels catalans que se senten catalans i espanyols segueixen fent pena”, ha demanat Carrizosa, després que ahir Cs registrés la petició de compareixença. I ha conclòs: “Puigdemont està triant als més independentistes els quals no tenen un currículum específic més enllà de ser obedients a un projecte que no té cap objectiu més enllà de la independència”.

Volver a ACTUALIDAD