Actualitat

Carrizosa, després del dictamen del CGE sobre el Codi Tributari català: “Estem més a prop que mai d’acabar amb el monotema”

by cscatalunya — 21 juliol 2017 @ 14:16
Comparte

El portaveu de Cs creu que el baròmetre del CEO demostra que “cada vegada hi ha més baixes en el Govern i hi ha més independentistes que es baixen del tren perquè no es creuen les mentides de Puigdemont i Junqueras”

“Estem més a prop que mai d’acabar amb el monotema”. Així ho ha dit el portaveu de Ciutadans (Cs) al Parlament, Carlos Carrizosa, després de conèixer el dictamen del Consell de Garanties Estatutàries (CGE) sobre el Codi Tributari català que dóna la raó a la formació taronja perquè considera, per unanimitat, que vulnera l’Estatut i la Constitució.

Carrizosa creu que és “una altra llum vermella encesa, un altre ‘zasca’, per un Govern que no respecta les lleis”. El portaveu de Cs ha dit que “és un nou avís per a un govern que va a la deriva i que hauria de rectificar el seu rumb convocant eleccions autonòmiques”.

El diputat taronja considera que aquesta “llei estrella de Junqueras” és “una proposta igual de seriosa que la de recaptar 2 euros per català per pagar la multa d’Artur Mas pel 9N”. I ha afegit que, a més, amb aquesta normativa “el Govern pretenia que l’accés a la funció pública es fes sense respectar el dret a la igualtat entre tots els catalans”.

Sobre l’últim baròmetre del Centre d’Estudis d’Opinió (CEO), Carrisosa ha dit que “cada vegada hi ha més baixes en el Govern i hi ha més independentistes que es baixen del tren perquè no es creuen les mentides de Puigdemont i Junqueras”. L’enquesta també demostra que “Ciutadans es consolida com el principal partit de l’oposició a Catalunya” i que “els catalans valoren positivament el treball que el partit està fent al Parlament”.

Volver a ACTUALIDAD