Actualitat

Arrimadas: “El FLA ha de seguir arribant a Catalunya per pagar serveis i no les il·legalitats de Junqueras i Puigdemont”

by cscatalunya — 22 juliol 2017 @ 13:42
Comparte

20170608 - Inés Arrimadas 1

  • La cap de l’Oposició aposta, en una visita a Figueres, perquè el Govern posi “urnes de debò, amb garanties per poder escollir un nou govern net de corrupció, sensat i amb un projecte per tots els catalans”

Figueres, dissabte 22 de juliol de 2017. La portaveu nacional de Ciutadans (Cs) i cap de l’Oposició a Catalunya, Inés Arrimadas, s’ha mostrat convençuda que “el Fons de Liquiditat Autonòmica (FLA) ha de seguir arribant a Catalunya per pagar serveis i no les il·legalitats de Junqueras i Puigdemont”. Arrimadas ha fet aquestes declaracions després d’una reunió amb petits empresaris i autònoms a Figueres en la qual ha comentat el programa econòmic de Cs i les seves propostes al Congrés i el Parlament.

Sobre el FLA, Arrimadas s’ha desmarcat “de la pujada de to que li encanta al govern de la Generalitat” i ha remarcat: “Necessitem que arribin els diners d’aquest Fons perquè ningú més al món deixaria diners a la Generalitat després d’una gestió nefasta i de l’increment del deute que va fer inassumible poder finançar-se en els mercats”.

La cap de l’oposició a Catalunya també ha valorat l’última enquesta del CEO, que assegura que permet constatar com “al mateix ritme que es donen de baixa gent al govern de la Generalitat sembla que es dóna gent de baixa en l’independentisme”. Arrimadas ha afegit que els resultats del CEO mostren com “el senyor Puigdemont i el senyor Junqueras estan més sols en les seves il·legalitats i en les seves apostes en contra dels catalans i del sentit comú”. A més, ha assegurat que quan arribi l’1 d’octubre i es vegi que no hi haurà referèndum el Govern haurà de convocar les “urnes de les eleccions que ens permetran canviar de govern, però no passaport”.

“Volem urnes de debò i amb garanties per poder triar un nou govern net de corrupció, assenyat i amb un projecte per a tots els catalans”, ha manifestat Arrimadas, i ha conclòs: “Estem desitjant que el senyor Puigdemont faci l’única cosa assenyada i legal que farà en el seu mandat, que és convocar eleccions”.

Volver a ACTUALIDAD