Actualitat

Fernando de Páramo, després del cessament del número 2 de Cultura: “Estem davant l’operació sortida del govern de Puigdemont”

by cscatalunya — 25 juliol 2017 @ 12:54
Comparte

El Secretari de comunicació de Cs constata, després de les últimes informacions sobre la corrupció de Convergència, que “Junqueras va donar un xec en blanc a la Convergència més corrupta” perquè “tapa la corrupció en el ‘tot per la independència"

Parlament de Catalunya, dimarts 25 de juliol del 2017. “Estem davant l’operació sortida del govern de Puigdemont”. Així ho ha dit el Secretari de comunicació de Ciutadans (Cs) i portaveu adjunt en el Parlament, Fernando de Páramo, després de conèixer la destitució del número dos de Cultura, Xavier Gibert. Ha assenyalat “els requisits” de Puigdemont per ser Conseller: “Ser molt independentista, tenir carnet de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i voler saltar-se les lleis”. “Ja no hi ha consellers de Salut, d’Ensenyament o d’Empresa; només hi ha Consellers per la independència perquè és l’únic projecte que té per Catalunya”,ha lamentat.

En una roda de premsa en el Parlament, De Páramo ha advertit que el ple que s’inicia aquesta tarda probablement “serà l’últim de Puigdemont”, tenint en compte les “últimes fugides que s’estan produint” al govern i per la situació a la qual s’ha arribat a Catalunya per culpa de “les seves mentides”. També ha criticat que els partits separatistes vulguin “silenciar a l’oposició” a través de la “salvatjada parlamentària” de la reforma del reglament de la cambra catalana. I ha anunciat que Ciutadans presentarà un recurs d’empara davant el Tribunal Constitucional (TC) perquè “es garanteixin els drets dels diputats”.

Davant un govern que ha “suspès” per les seves mentides i per la seva inacció, De Páramo ha reiterat la necessitat que el President convoqui unes eleccions democràtiques per “posar un punt i final al ‘procés’ i tenir, per fi, un govern a Catalunya assenyat i que treballi pels problemes de tots”.

El també secretari de comunicació de Cs s’ha referit a la informació que avui publica El Español i que acusa Junqueras d’amagar un informe per tapar la corrupció de Convergència. “Confirmen el que Cs ja va dir: Junqueras va donar un xec en blanc a la Convergència més corrupta perquè tapa la corrupció en el ‘tot per la independència’”.

Després que el Govern hagi anunciat que recorrerà al Suprem i al TC les mesures del Govern contra el Fons de Liquiditat Autonòmica (FLA), Fernando de Páramo ha criticat que ara “demani ajuda a qui, per una altra banda, està dient que no serveix per res i que incompliran les seves resolucions”.

Volver a ACTUALIDAD