Actualitat

Carrizosa a Forn: “Vostè està posant als Mossos d’Esquadra al servei de Puigdemont i no dels catalans”

by cscatalunya — 26 juliol 2017 @ 09:57
Comparte

El portaveu de Cs alerta que amb Forn al capdavant d'Interior la policia catalana “deixarà de ser una policia judicial per ser una policia governativa”

“Vostè està posant als Mossos d’Esquadra al servei de Puigdemont i no dels catalans”. Així l’hi ha dit el portaveu de Ciutadans (Cs) al Parlament, Carlos Carrizosa, al nou conseller d’Interior, Joaquim Forn, després que aquest hagi assegurat que els Mossos garantiran que “es pugui votar” l’1-O.

Carrizosa li ha recriminat que “posi als Mossos entre l’espasa i la paret” i que, sota el seu mandat, “deixaran de ser una policia judicial per ser una policia governativa que haurà de fer el que diu el seu govern”.

El portaveu de Cs li ha recordat a Forn que el Govern “no respecta el que diu tothom, des de Bayona a Ban Ki-moon” perquè “els és igual” fent referència a l’article del lletrat major, a l’informe dels lletrats del Parlament, al Consell de Garanties Estatutàries (CGE), a la Comissió de Venècia i al de Nacions Unides.

Carrizosa li ha dit que “és una vergonya que una policia tan ben valorada per tots els catalans hagi de veure’s entre l’espasa i la paret” per culpa de “la seva irresponsabilitat, inconsciència i covardia”.

Volver a ACTUALIDAD